Heerlijk rustig en vrij wonen! Dat kan in deze karakteristieke vrijstaande woning met riet gedekt. Geniet in de tuin van het prachtige uitzicht!

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 279 m2
Perceeloppervlakte 2900 m2
Inhoud 794 m3
Energielabel Energielabel C

Deze vrijstaande woning is uitermate geschikt voor mantelzorg maar kan ook prima dienst doen als woonhuis met kantoor/praktijkruimte of B&B aan huis. Met maar liefst 279 m² woonoppervlakte beschikt de woning in elke geval over lekker veel ruimte. De woning is op een royaal perceel van 2.900 m² gelegen en is voorzien van een dubbele garage. Deze charmante woning is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van 794 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 279 m². De externe bergruimte is ca. 49 m². De indeling is als volgt:

Hoofdwoning
Begane grond:
Royale entree/hal met trapopgang en toilet met fonteintje. De woonkamer grenst aan de hal, is voorzien van een prachtige schouw en biedt naast veel sfeer een schitterend uitzicht op de tuin. Daarnaast is de woonkamer verrijkt met authentieke elementen, waaronder fraaie gebinten, die bijdragen aan de unieke charme en karakter van de woning. De keuken is uitgerust met een inbouwkeuken voorzien van afzuigkap, koelkast, kookplaat, vaatwasser en combi-oven. Er is een praktische bijkeuken aanwezig. De nette badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Daarnaast is er een slaapkamer/werkkamer beschikbaar.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kast en toilet. Vanaf de overloop is de tweede overloop/slaapkamer te bereiken, die ook toegang biedt tot de tweede woning. Royale slaapkamer met vaste kast, wastafel en toegang tot de hilde met veel opbergruimte. Inwoning:
Begane grond:
Hal/entree met trapopgang en toilet met fonteintje. Woonkamer met vaste kast en prachtig vrij uitzicht over de tuin. Tevens is vanuit de woonkamer middels een schuifpui het fijne terras te bereiken. Open keuken met inbouwkeuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven.

1e Verdieping:
Overloop met wasmachine aansluiting en toegang tot de twee slaapkamers/werkkamers. De keurige badkamer is uitgerust met een toilet, douche en wastafel. Tevens is vanuit de overloop ook de hoofdwoning te bereiken. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels twee Nefit HR-ketels (bouwjaar 2006 en 2017).
– De inwoning is zowel geschikt als mantelzorgwoning maar ook als kantoor/praktijkruimte of B&B aan huis.
– De royale vrijstaande garage is geschikt voor diverse doeleinden, waaronder het uitoefenen van een hobby aan huis.
– Het geheel wordt omgeven door een heerlijk vrij gelegen goed onderhouden tuin met diverse terrassen en veel groen. De nabijgelegen weilanden zorgen voor een weids uitzicht over het prachtige buitengebied van Rietmolen waar de reeën bijna letterlijk aan je voordeur voorbij wandelen.
– De royale oprijlaan is voorzien van sierbestrating. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
– Het geheel is samengevat uitstekend geschikt voor mensen die houden van buitenaf wonen in alle vrijheid. De liefhebberij voor het plattelandsleven is bij dit object in al z’n facetten terug te vinden!
– De woning is gelegen in het dorp Rietmolen. Rietmolen is een levendige kern waar het goed wonen en werken is voor jong en oud. Dit blijkt onder andere uit het verenigingsleven en diverse maatschappelijke evenementen met als middelpunt de Dorpsaccommodatie Rietmolen (DAR). Grotere kernen met winkelvoorzieningen zoals Neede, Haaksbergen en Eibergen liggen op 5-10 autominuten. Via de rijksweg N18 ligt Rietmolen op circa een kwartier rijden van de steden Enschede en Hengelo. Daarmee is het rustig en betaalbaar wonen in een gemoedelijk dorp uitstekend te combineren met bijvoorbeeld het werken in de stad. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten