Heerlijk landelijk wonen aan de rand van Neede, dat kan in deze zeer royale vrijstaande woning met carport en stijlvolle kapschuur met parkeer mogelijkheid voor twee auto's of bijvoorbeeld een caravan of camper. De woning is gelegen aan het einde van de Oude Borculoseweg een rustig doodlopend straatje met louter bestemmingsverkeer. Gebouwd met gebruik van degelijke materialen en bovendien energiezuinig met een energielabel B.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1996
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 187 m2
Perceeloppervlakte 900 m2
Inhoud 613 m3
Energielabel Energielabel B

Heerlijk comfortabel wonen aan de rand van het dorp met diverse centrumvoorzieningen binnen handbereik. De perceeloppervlakte is 900 m². Deze woning is gebouwd in 1996, heeft een inhoud van 613 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 187 m². De gebouwgebonden buitenruimte is ca. 18 m² en de externe bergruimte is ca. 28 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Stap binnen in deze woning en laat je verwelkomen door een ruime entree met een praktische garderobenis, ideaal om je jassen en schoenen netjes op te bergen. Er is een toilet met wandcloset en fonteintje. De badkamer is compleet met ligbad, toilet, wastafel en douche. De royale woonkamer is het hart van het huis, met een sfeervolle erker die niet alleen zorgt voor veel licht maar tevens voor een fraaie uitstraling. De erker is voorzien van openslaande tuindeuren die toegang geven tot het terras waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. De eikenvloer en knusse gaskachel zorgen voor een warme en gezellige sfeer. De open keuken is voorzien van een inbouwkeuken met vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en combimagnetron. De bijkeuken biedt extra praktische ruimte met een aansluiting voor de wasmachine en directe toegang tot het terras. Tot slot, een royale berging (voormalige garage) voor bijvoorbeeld het stallen van je fietsen.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop die toegang biedt tot vier riante slaapkamers. Er is een tweede badkamer aanwezig, compleet met toilet, douche en wastafel. De kenmerken zijn:
– Energielabel B.
– Verwarmd middels een Intergas CV-ketel (bouwjaar 2010).
– De woning is volledig geïsoleerd.
– Gebouwd met gebruik van degelijke materialen zoals keramische dakpannen, zinken goten, hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing (m.u.v. voordeur), Red Cedar boeidelen, houten binnen kozijnen met fraaie deuren, etc.
– Er is mechanische ventilatie aanwezig.
– Naast de carport aan huis beschikt de woning over een prachtige kapschuur met berging. Deze is gebouwd van hout met een gebintwerk op een stenen voet en gedekt met keramische dakpannen. De kapschuur beschikt over parkeergelegenheid voor twee auto’s of een caravan of camper. Toegang wordt verkregen via een oprit voorzien van siergrind en met een toegangspoort.
– De tuin is fraai aangelegd met gebakken sierbestrating, meerdere terrassen, een gazon, een tuinhuisje en diverse borders.
– Het centrum van Neede met diverse voorzieningen liggen op slechts een korte fietsafstand, waardoor alles gemakkelijk bereikbaar is. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten