Deze bungalow met aangebouwde garage en carport combineert gelijkvloers wonen met het comfort van wonen op loopafstand van het centrum. Heerlijk rustig gelegen aan een ruim opgezette straat met veel openbaar groen. Gelegen op een royaal kavel van maar liefst 777 m² geniet u van veel vrijheid rondom de woning.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1960
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 119 m2
Perceeloppervlakte 777 m2
Inhoud 541 m3
Energielabel Energielabel C

De perceeloppervlakte is 777 m². Deze woning is gebouwd in 1960 en grotendeels gerenoveerd in 2003, heeft een inhoud van 541 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 119 m². De overige inpandige ruimte is ca. 34 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 18 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Ruime entree/hal met een vaste berging voor extra opbergruimte. De lichte woonkamer beschikt over grote raampartijen en openslaande deuren naar het terras. De keuken beschikt over een inbouwkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven en magnetron, en biedt eveneens toegang tot het terras. Vanuit de centrale hal zijn de drie slaapkamers bereikbaar. Deze zijn allen ruim en twee van de kamers beschikken over een vaste kast en daarnaast beschikt één over een wastafel. De badkamer is voorzien van een ruime douche, dubbele wastafel, designradiator, elektrische vloerverwarming en wasmachineaansluiting. Daarnaast is er een separaat toilet met wandcloset en fonteintje. De garage is buitenom bereikbaar en is centraal verwarmd. Achter de garage bevindt zich een werkruimte/hobbyruimte/atelier, eveneens verwarmd, voorzien van aanrecht, gasaansluiting en isolerende beglazing. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Nefit CV-ketel (bouwjaar 2007).
– Het huis is voorzien van vloer-, spouwmuur en dakisolatie.
– Voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing (deels HR++ beglazing).
– De woning is levensloopbestendig en geheel drempelvrij.
– De garage is voorzien van verwarming en een aansluiting voor de wasmachine.
– De fraai aangelegde tuin rondom de woning is voorzien van sierbestrating, een gazon, diverse borders en een houten tuinhuis. De beuk in de achtertuin is een monumentale boom die al decennia zorgt voor een heerlijke verkoeling in de tuin op warme zomers dagen.
– Voldoende parkeermogelijkheden zowel op eigen terrein als openbaar.
– Het centrum van Neede met diverse voorzieningen ligt op enkele minuten wandelen van de woning. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten