Stap binnen in deze karakteristieke jaren '30 woning en laat je verrassen door de charmante details die deze vrijstaande woning te bieden heeft. In de loop der jaren is het huis gerenoveerd en uitgebouwd aan de achterzijde ten behoeve van de tuingerichte woonkeuken. Gelegen in een geliefde buurt van Neede aan een fraaie straat op steenworp afstand van diverse voorzieningen.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1935
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 131 m2
Perceeloppervlakte 565 m2
Inhoud 519 m3
Energielabel Energielabel E

De woning beschikt over een diepe achtertuin met een fijne terrasoverkapping annex berging. De perceelgrootte bedraagt 565 m². Deze charmante woning is gebouwd in 1935, heeft een inhoud van ca. 519 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 131 m². De overige inpandige ruimte bedraagt ca. 20 m² en de externe bergruimte bedraagt ca. 16 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Deze woning straalt karakter en sfeer uit al vanaf het moment dat je de voordeur opent door de nostalgische vloer in de hal met trapopgang, daarnaast de kenmerkende en-suite deuren die de woonkamer opsplitsen in twee authentieke ruimtes met fraai aftimmerwerk van de kozijnen, beide ruimten zijn voorzien van schouw met gashaard voor een unieke en gezellige sfeer. Tevens zijn er en-suite deuren gesitueerd welke toegang geven tot de moderne woonkeuken met kelderkast en inbouwkeuken (2016) voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken te bereiken bijkeuken, met aansluiting voor wasmachine en droger, geeft toegang tot de badkamer (2020) met inloopdouche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Separaat toilet met wandcloset en fonteintje.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kasten en ruimte voor een werkplek met natuurlijke lichtinval, vier slaapkamers waarvan twee met vaste kasten, toilet met wandcloset en separate wastafel. De thans aanwezige kleine slaapkamer aan de achterzijde is officieel bedoeld als badkamer en derhalve makkelijk om te bouwen daar het leidingwerk al is voorbereid.

2e Verdieping:
Met vlizo trap te bereiken hoge zolder. Deze is eventueel om te bouwen tot een extra kamer. Hiervoor dient er wel een vaste trap aangebracht te worden. Plannen hiervoor zijn bij de eigenaar bekend. De kenmerken van de woning zijn:
– De woning beschikt over vele fraaie details zoals aftimmerwerk van de kozijnen, en-suite deuren, glas-in-lood ramen, gootaftimmering en daklijsten.
– De keuken, bijkeuken, toilet en badkamer zijn voorzien van een pluizenvloer met vloerverwarming voor extra comfort.
– Centraal verwarmd middels een AWB HR combiketel (2010).
– Deels voorzien van hardhouten kozijnen, welke gedeeltelijk in 2021 voor het laatst zijn geschilderd.
– Deels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.
– Voorzien van dakisolatie (platte daken) en vloerisolatie (aanbouw).
– De woning beschikt over een energielabel E.
– Voorzien van zinken goten (2014) en bitumen platte daken: keuken (2016) bijkeuken (2021).
– De diepe tuin beschikt over een royaal terras dat is uitgevoerd in gebakken klinkers, een gazon en een tuinhuis met terrasoverkapping om op zonnige dagen heerlijk te zitten.
– Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een oprit geschikt voor het parkeren van een auto. De tuin is achterom bereikbaar. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten