Stijlvol en sfeervol! Dat kenmerkt deze werkelijk prachtig verbouwde en charmante vrijstaande jaren '30 woning. Het huis is de afgelopen jaren ingrijpend gemoderniseerd en combineert de sfeer van vroeger met hedendaags wooncomfort.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 126 m2
Perceeloppervlakte 399 m2
Inhoud 508 m3
Energielabel Energielabel C

Het huis beschikt over een karakteristieke erker en aan de achterzijde een fraaie tuinkamer. Aan de achterzijde ligt een prachtig aangelegde, diepe tuin met een praktische schuur, die samen zorgen voor een sfeervol geheel. Volop vrijheid en dat midden in het dorp. Tot slot is de woning voorzien van maar liefst 20 zonnepanelen! De perceeloppervlakte is 399 m². Deze karakteristieke vrijstaande woning is gebouwd in 1930, heeft een inhoud van 508 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 126 m². De overig inpandige ruimte bedraagt ca. 12 m2 en de gebouw gebonden buitenruimte bedraagt ca. 35 m2. De externe bergruimte bedraagt ca. 16 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Zodra je de woning binnenstapt word je ontvangen door de fraaie hal met statige trapopgang en prachtige glas in lood ramen. Onder de trap bevindt zich een praktische vaste kast. De woonkamer is eigentijds ingericht en beschikt over een fraaie tegelvloer met vloerverwarming, glas in lood ramen en hoge plafonds met inbouwspots. De inbouwhaard is geschikt voor het stoken van hout tijdens koude dagen. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. Deze is in 2018 voorzien van een moderne inbouwkeuken met afzuigkap, inductiekookplaat, oven, magnetron, Quooker, vaatwasser en koelkast. Aangrenzend bevindt zich een praktische bijkeuken met uitstort gootsteen en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. De moderne badkamer is ingericht met een ligbad, vloerverwarming, douche en een wastafel met bijpassend meubel.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers, waarvan twee zijn uitgerust met vaste kasten met stijlvolle paneeldeuren. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een tweede toilet, voorzien van een wandcloset en een wastafel.

2e verdieping:
Middels een vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– De gehele begane grond, met uitzondering van de hal, bestaat uit een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming.
– Het huis is volledig voorzien van nieuwe elektra (inclusief nieuwe meterkast) en een nieuwe cv-installatie. De Remeha HR combi-ketel dateert uit 2012.
– Voorzien van dakisolatie en gedeeltelijk gevelisolatie.
– Grotendeels voorzien van isolerende beglazing.
– Via oprit te bereiken carport.
– Voorzien van maar liefst 20 zonnepanelen! Het platte dak daaronder is vernieuwd in 2015,
– De woning is ingrijpend verbouwd met oog voor behoud van diverse authentieke details.
– Achter de woning bevindt zich een fraai aangelegde en geheel omsloten tuin met vijverpartij, diverse borders en sierbestrating. De aangebouwde tuinkamer is sfeervol ingericht en hoogwaardig afgewerkt. Tevens is er een houten schuur aanwezig voor het stallen van o.a. fietsen.
– De eigenaren hebben de grootste verbouwing al verricht er dient nog aandacht besteed te worden aan de goten en de aftimmering daarvan.
– Dit fijne huis is gelegen op loopafstand van het centrum van Neede met alle voorzieningen binnen handbereik. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten