Een bijzonder huis op een prachtige plek! Want wat een verrassing schuilt er achter de voorgevel van deze vrijstaande woning gelegen in Rekken. Met een royale woonoppervlakte van maar liefst 197 m² zult u hier niet snel ruimte te kort komen.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 197 m2
Perceeloppervlakte 3075 m2
Inhoud 837 m3
Energielabel Energielabel A++

De woning is uniek in z’n soort. Een energielabel A++ voor een woning als deze wordt immers niet zomaar verkregen. De woning is in de afgelopen jaren compleet gemoderniseerd en getransformeerd tot een modern woonhuis met alle luxe en extra’s van deze tijd maar met behoud van een tijdloze uitstraling. Het huis beschikt over een aangebouwde ruimte die dienst kan doen als kantoor aan huis, mantelzorgwoning of logeerruimte. De ruimte beschikt over een eigen badkamer én keuken en kan eenvoudig voorzien worden van een toegankelijke volledige 1e verdieping met dakkapel(len) ten behoeve van de slaapkamers. Multifunctioneel dus! En tot slot de locatie. Aan het einde van de Fleerweg. Een doodlopend straatje, wat een vrijheid, rust en ruimte op een perceel van ruim 3000 meter! De perceel grootte bedraagt maar liefst 3.075 m². Deze woning is gebouwd in 1962, heeft een inhoud van ca. 837 m³, een gebruiksoppervlakte van ca. 197 m². De gebouwgebonden buitenruimte is ca. 25 m² en de overige inpandige ruimte is ca. 25 m². De externe bergruimte is ca. 11 m². Begane grond:
Entree, trapopgang, toilet met wandcloset + fontein, fijne, lichte woonkamer georiënteerd op de tuin. De woonkamer is voorzien van een schuifpui en een aansluiting voor een houtkachel. De open keuken beschikt over een moderne inbouwkeuken voorzien van ATAG afzuigkap, Siemens inductiekookplaat, oven, combi magnetron oven, koel-vriescombinatie, Quooker en Miele vaatwasser. Hal/achteringang, toilet, badkamer met douche en wastafel + aansluiting wasmachine. Tweede keuken met keukenblok voorzien van afzuigkap, inductiekookplaat, combi magnetron oven, vaatwasser en spoelgelegenheid. Royale multifunctionele ruimte, eveneens georiënteerd op de tuin. Ideaal geschikt als kantoor aan huis, mantelzorg woning of logeerruimte. Inpandige garage/berging

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan één met vaste kastenwand. Badkamer voorzien van inbouwspots, ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Een toilet bevindt zich separaat.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolder met techniek ruimte. Buiten:
Loop een rondje door de prachtige tuin. Wat een vrijheid, wat een rust en ruimte. Je eigen moestuintje? Een zwembad? Er is al een warme buitendouche en een SilverSpas massagebad aanwezig inclusief hangmat in een eigen wellness hoek. Een voetbalveld voor de kids? Of gewoon een siertuin waarin je bijna verdwaalt? Laat je gedachten de vrije loop. Plof neer op een tuinstoel en droom lekker weg. De eieren van eigen kippen willen rapen en eigen gewassen verbouwen? Er is al een kippenhok en moestuin met kas! Bijgebouwen:
-Prachtig (verwarmd) tuinhuis, degelijk gebouwd en opgetrokken uit Douglas hout, een houten dakbeschot gedekt met keramische pannen en voorzien van veel glas en daardoor volledig afsluitbaar waardoor het bij minder weer eveneens heerlijk toeven is en je prachtig zicht op de tuin houdt.

-Een stijlvolle kapschuur van hout op een gemetselde fundatie doet thans dienst als kippenhok. Gedekt met keramische dakpannen en voorzien van zinken goten en hemelwaterafvoeren. Een fijne berging voor het stallen van gereedschap.

– Je eigen groente en fruit verbouwen? Het kan in de moestuin en de plantenkas.

– Achter in de tuin staat een houten tuinhuis.

– Naastgelegen van hout op gemetselde muur opgetrokken kapschuur voor openhaardhout.

– Naastgelegen overdekte opbergruimte voor aanhanger en tuingereedschap.

– Tegen de aanbouw is een fraaie overkapping annex carport gebouwd. Deze is naast twee dakramen tevens voorzien van een laadpunt voor de auto. Kenmerken van de woning zijn:
– Energielabel A++.
– Voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie en keramische dakpannen.
– De woning is aan de buitenzijde opnieuw gevoegd en geïmpregneerd.
– Kozijnen in kunststof uitvoering en HR++ beglazing met speciale behandeling tegen de zon.
– Verwarmd middels een Nibe lucht-water warmtepomp.
– Flamco zoutboiler en 300L zonneboiler met 2 collectoren merk: Technea ten behoeve van warm water.
– De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.
– De woning is voorzien van een uniek energiearme koeling die naast de Nibe de woning zeer koel kan houden via de vloerverwarmingssystemen op de begane grond en eerste verdieping.
– Door de eigenaar is er een technische sheet geschreven waarin de techniek van de woning en de energiebesparingsmogelijkheden worden uitgelegd. Deze sheet is in te zien via de woningwebsite.
– De gehele woning is voorzien van een fraaie pvc vloer, de aanbouw van een gietvloer.
– De woning beschikt over een Aquacell waterontharder alsmede een frequentiegestuurde hydrofoorinstallatie.
– Rainbird beregeningsinstallatie voor de tuin.
– Close-up boiler Daalderop in de berging.
– Oplaadpunt voor elektrische auto.
– 24 Zonnepanelen en twee zonnecollectoren ten behoeve van de boiler.
– Voorzien van Screens. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten