-VRIJSTAAND EN LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE- Deze goed onderhouden vrijstaande woning is gelegen in een gewilde woonwijk aan de rand van de bebouwde kom. De woning is voorzien van een slaap-/badkamer op de begane grond, wat ervoor zorgt dat deze woning levensloopbestendig is. Naast 4 slaapkamers zijn er ook 2 badkamers.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1995
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 155 m2
Perceeloppervlakte 461 m2
Inhoud 612 m3
Energielabel Energielabel B

Tevens is het fraaie buitengebied met o.a. het Ramsbeekpad, de Ramsbeek, de Berkel en Marke Malle gelegen op loopafstand. Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1995, heeft een inhoud van ca. 612 m² en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 155 m². De overige inpandige ruimte is ca. 4 m² en de gebouw gebonden buitenruimte bedraagt ca. 30 m². De indeling is als volgt:
Begane grond:
Overdekte entree, royale hal, toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje, praktische vaste kast, woonkamer met semi separate werk- annex hobbykamer voorzien van schuifpui met toegang tot het terras. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en vaatwasser. Ook vanuit de keuken is de heerlijke tuin toegankelijk middels een schuifpui om een kopje koffie te drinken, te lunchen of te dineren onder de overkapping. Royale bijkeuken met cv opstelling en aansluiting voor wasmachine en droger. Op de begane grond bevinden zich tevens een slaapkamer en badkamer. Badkamer is voorzien van ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet. Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met dakkapel, tweede badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Tweede verdieping:
Middels vlizo trap te bereiken zolder voor extra bergruimte. Kenmerken van de woning:
– Energielabel B.
– De woning is volledig geïsoleerd.
– Hardhouten kozijnen en grotendeels voorzien van isolerende beglazing.
– Centraal verwarmd middels een Nefit Topline combiketel (2009).
– Begane grond voorzien van vloerverwarming.
– Heerlijk groene tuin met keurig straatwerk, meerdere zitplekjes en een tuinberging.
– Mooie ligging aan de rand van de bebouwde kom.
– Autoluwe woonwijk voor louter bestemmingsverkeer.
– Het centrum van Eibergen met verschillende voorzieningen op fietsafstand.
– Fraai buitengebied met het Ramsbeekpad, de Ramsbeek, de Berkel en Marke Malle bevinden zich op loopafstand.
– Steden als Enschede en Hengelo maar ook Winterswijk en Doetinchem zijn via de N18 snel bereikbaar. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten