Scheers & Roes Makelaars

Uw makelaar voor de regio Oost-Achterhoek

Scheers en Roes Makelaars is actief in de woningmarkt in Oost-Nederland. Vanuit de kantoren in Neede, Borculo en Groenlo wordt u persoonlijk begeleid tijdens het verkopen, aankopen of taxeren van uw woning of bedrijfspand. Alles onder één dak is onderdeel van onze succesformule. Onze regionale kennis van de woningmarkt is onze basis bij het beoordelen woningdossiers, de aan- of verkoop-strategie, bepaling van de vraagprijs en bij taxaties. Hierbij kunt u vertrouwen op deskundig advies van onze NVM makelaars. Meer weten over onze werkwijze, neem dan contact met ons op.

Alles onder één dak met een full service pakket is onderdeel van onze succesformule. U wordt ontzorgd rondom zaken waar specifieke kennis voor nodig is. Wij verzorgen en beoordelen woningdossiers, bespreken persoonlijk de aan- of verkoopstrategie, taxeren woningen volgens NVM-normen en hebben directe toegang tot de NVM-database.

Maximale publiciteit
Verkoopt u uw woning via Scheers & Roes Makelaars? Dan brengt ons binnendienst-team uw woning prominent onder de aandacht. We zorgen voor woningbrochures, publicaties op Funda en social media en niet te vergeten onze eigen woonkrant ‘Woonvisie’. Als stokpaardje zetten we de nieuwste technologie in voor woningpresentaties. Met 3D Home View maken we het mogelijk om een woning online te ervaren door er als het ware doorheen te lopen via het beeldscherm, vergelijkbaar met Google Street View. Lees er meer over

Regionale kennis
De makelaars van Scheers & Roes werken in een grote regio waardoor vraag en aanbod elkaar sneller vinden. Met deze kennis van de lokale woningmarkt hebben we snel zicht op de woningen die nieuw op de markt komen. Met regionale kennis hebben we veel ervaring met het bepalen van de juiste waarde, bovendien zien we in de NVM-database wat de marktwaarde is van vergelijkbare woningen. Op deze manier koop u een woning met een goed en vertrouwd gevoel.

NVM - als kwaliteitskeurmerk
In de meeste gevallen betreft de aan- of verkoop van een woning een aangrijpende gebeurtenis. De NVM makelaars van Scheers & Roes menen dat de consument bij zo’n transactie optimaal moet worden begeleid door een kundige en betrouwbare makelaar. Daarom is NVM lidmaatschap van Scheers & Roes waardevol. Hiermee is vakbekwaamheid en ethiek van de makelaars objectief en onomstotelijk aangetoond. Vervolgens ziet de NVM voortdurend toe op de kwaliteit van de makelaars van Scheers & Roes en wordt er intensief kennis overgedragen. Want het NVM-keurmerk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Volledig gecertificeerd

Vastgoedcert - Scheers en roes VastgoedCert. De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.
Taxatie management instituut TMI-Taxaties TMI draagt zorg voor de kwaliteit en het beheer van het Taxatie Management Systeem.
Taxatie validatie instituur TVI-Taxatie Met een "TVI gevalideerd" taxatierapport beschikt u over de garantie dat zowel de controle van de taxateur alsmede de beoordeling van het taxatierapport volgens vastgestelde normen heeft plaatsgevonden.
NWWI NWWI-Taxatie Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.
Register makelaars taxateurs - Scheers en Roes NRVT Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.
Nederlandse vereniging voor Makelaars NVM NVM De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek.