Ontdek deze ruime twee-onder-één-kapwoning met garage en oprit. De woning is gelegen in een rustige woonomgeving aan de rand van Neede en kan naar eigen smaak worden opgeknapt en ingericht, waardoor je jouw eigen droomhuis kunt creëren. Zowel het centrum als het buitengebied ''De Needse Berg'' zijn binnen handbereik.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1972
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 130 m2
Perceeloppervlakte 286 m2
Inhoud 445 m3
Energielabel Energielabel E

De perceeloppervlakte is 286 m². Deze woning is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van 445 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 130 m². De externe bergruimte is ca. 23 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, vaste kast en een toilet met fonteintje. De doorzonwoonkamer biedt veel natuurlijk licht en is voorzien van een laminaatvloer. Er is een dichte tuingerichte keuken welke voorzien is van een inbouwkeuken met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot het terras.

1e Verdieping:
Overloop met een praktische vaste kast en toegang tot drie slaapkamers, elk voorzien van inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken tweede verdieping, overloop, berging en vierde ruime slaapkamer. De kenmerken zijn:
– Energielabel E.
– Verwarmd middels een Vaillant CV-ketel (bouwjaar 2012).
– Voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk isolerende beglazing.
– De garage met oprit biedt de mogelijkheid te parkeren op eigen terrein.
– Gelegen in een fijne, rustige woonomgeving.
– Op loop-/fietsafstand van het centrum van Neede en diverse voorzieningen.
– Van het huis is een bouwtechnisch rapport opgesteld. Dit rapport is in te zien via de woningwebsite. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten