Aan de rand van het centrum van Eibergen ligt dit fraaie, vrijstaande woon-/winkelpand. Het pand beschikt op de begane grond over een winkelruimte van circa 64 m². De daarachter gelegen, grotendeels overdekte achtertuin is via het steegje naast het pand bereikbaar.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1960
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 123 m2
Perceeloppervlakte 144 m2
Inhoud 406 m3
Energielabel Energielabel C

Daarnaast bevindt zich op de eerste en tweede verdieping een heerlijke, goed onderhouden bovenwoning met een riant dakterras van zo’n 24 m². Met z’n centrale ligging bevinden zich alle voorzieningen binnen handbereik, waardoor dit de perfecte locatie is voor wonen én werken. Geniet van de ruimte op het dakterras en de deels overdekte tuin, waar je altijd een plekje vindt om te ontspannen. De perceeloppervlakte is 144 m². Het pand is gebouwd in 1960, heeft een totale inhoud van 649 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte (betreffende alleen de bovenwoning) van ca. 123 m². De gebouwgebonden buitenruimte (dakterras) beslaat ca. 24 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Een multifunctionele ruimte die tot voor kort in gebruik is geweest als trimsalon maar uiteraard geschikt is voor diverse doeleinden. Centrale hal met trapopgang naar de woning, keukenblokje met spoelbak, toilet en een royale berging met aansluiting voor een wasmachine en droger en een praktische vaste kast. Vanuit de hal is het overdekte terras te bereiken. De totale ruimte beslaat een oppervlakte van circa 64 m².

1e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken woonkeuken gelegen aan de achterzijde en grenzend aan het dakterras. De keuken beschikt over een fraaie inbouwkeuken (bouwjaar 2017). Het natuursteenblad biedt veel werkruimte. De keuken is voorzien van een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, oven, en combimagnetron met stoomfunctie. Middels openslaande tuindeuren is toegang te verkrijgen tot het dakterras. Bij zomerweer het ideale verlengstuk van de keuken. De woonkamer is af te sluiten van de woonkeuken en gesitueerd aan de voorzijde. Een gezellige ruimte met vaste kast. Tussenhal en toilet. De luxe badkamer is compleet gemoderniseerd en voorzien van strak tegelwerk en een gestuct plafond met inbouwspots. De badkamer beschikt verder over een wastafel met meubel, badmeubels, een whirlpool met jets, bubbels en verwarming, en een inloopdouche met regendouche, sunshower en zuil met massage. Tot slot is de badkamer ook nog eens voorzien van elektrische vloerverwarming. Al met al een heerlijke ruimte om volledig tot rust te komen.

2e Verdieping:
Middels vaste trap vanuit de keuken te bereiken extra (woon)kamer en twee slaapkamers. De hoog opgetrokken kapconstructie en de aanwezigheid van diverse dakramen geven deze vertrekken een groot gevoel van licht en ruimte. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Intergas HR-ketel (bouwjaar 2017).
– Voorzien van muur- en dakisolatie.
– Houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing (m.u.v. toilet begane grond en voordeur).
– De woning beschikt over airconditioning (2022) met 3 binnen units en 1 buiten unit.
– In 2021 is de woning voorzien van 8 zonnepanelen.
– Achter het pand bevindt zich een royaal dakterras met daaronder gelegen tuin, De tuin is geheel omsloten, grotendeels overdekt en leuk aangelegd met een vlonder, sierbestrating, kunstgras en een kleine border.
– In het bestemmingsplan heeft het pand de bestemming “Detailhandel”. De voor detailhandel aangewezen gronden zijn bestemd voor; detailhandel, met uitzondering van supermarkten; dienstverlenend bedrijf met een baliefunctie;
kleinschalige horeca als genoemd in categorie 1 van de bij deze regels behorende ‘Lijst van horecabedrijven’;
de bestaande woningen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten