Wonen aan de rand van het mooie dorp Eibergen met alle voorzieningen op loopafstand. Dat kan! Voormalig toprestaurant ''Belle Fleur'' staat te koop.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1923
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 328 m2
Perceeloppervlakte 997 m2
Inhoud 1560 m3
Energielabel Energielabel G

In 2020 zijn de verkopers gestopt met de bedrijfsvoering. Omdat de voormalige horecabestemming eraf is biedt dit object de unieke kans om uw eigen droomhuis te creëren. De vrijstaande woonboerderij is aan de rand van Eibergen vlak naast de voormalige N18 gesitueerd. De omgeving van deze locatie in de Achterhoek van Twente kenmerkt zich door prachtige vergezichten. Weilanden met statige boerderijen worden gescheiden door beken en houtwallen. De tuin is goed onderhouden en voorzien van een terras, gazon en beplanting. Daarnaast is het object uitermate geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis! De totale perceelgrootte bedraagt maar liefst 1.031 m2 en de inhoud bedraagt 1.234 m3. Deze voormalige goed onderhouden Gelderse herenboerderij is gebouwd in 1923 (waarna diverse keren verbouwd) en ademt een romantische, klassieke sfeer met onder andere nog de originele gebinten. Rondom omgeven door een ruime tuin met meerdere terrassen. Daarnaast is het ideaal gelegen aan de rand van het centrum van Eibergen en goed bereikbaar vanwege de ligging. Huidige indeling:
Entree met toiletten, voormalig restaurant, zijingang met extra toilet, toegang tot de keuken met een achteringang. Bij de achteringang bevindt zich ook een trapopgang naar boven. Vanuit de keuken komt men via een tussenhal in het achterliggende voormalig zaaltje/2e restaurantgedeelte, kantoorruimte, opkamer met daaronder aanwezige kelder. Het huidige woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit een overloop met vaste kasten, woonkamer voorzien van vaste kasten, gang met separaat toilet, twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer toegang geeft tot het balkon, badkamer met ligbad en wastafel, zolderberging met keukenblok en aansluiting wasmachine en cv-opstelling. Mogelijke indeling begane grond als woning te verbouwen: zie plattegrond:
Entree met toilet, L-vormige woonkamer met toegang tot de woonkeuken, tussenhal met trapopgang en vaste kast, badkamer, slaapkamer met daaronder een kelder, kantoorruimte, vanuit de keuken te bereiken bijkeuken en achteringang. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten