• Brouwhuizen: Plattegrond woningtype Tamboer en Schout

  Tekeningen en foto's beschikbaar

  Wonen op de plek waar ooit het allereerste Grolsch bier werd gemaakt? Het kan in nieuwbouwwijk Brouwhuizen, dat op het voormalige terrein van de bierbrouwer wordt ontwikkeld. De verkoop van nieuwbouwproject Brouwhuizen, fase 2, is gestart. Het betreft 4 vrijstaande levensloopbestendige woningen (type B ’Schout’) en 6 twee-onder-één-kap levensbestendige woningen (type C ’Tamboer’).

  Lees verder
 • Start verkoop 20 appartementen “Berkelstaete” en 12 semi-bungalows

  Donderdag 2 november - Café de Klok - Eibergen.

  Op de Bleek is een gezellige wijk in het noordwestelijk deel van Eibergen met een divers aanbod aan nieuwbouwwoningen. Rij-, twee-onder-één-kap -en vrijstaande woningen, semi-bungalows en appartementen, er is altijd een woningtype dat bij u past. Het nieuwe appartementencomplex ligt op een mooie plek aan de rand van de wijk tegen het groen en de Berkel. Bouwt u liever zelf, dat kan op één van de bouwkavels aan de Hummelsweide of voor ondernemers op De Mors. Dus een gevarieerde buurt met een grote diversiteit aan bewoners.

  Lees verder
 • In drie stappen dichter bij je droomhuis

  Jouw ideale woning?

  Bij een droomhuis denk je misschien in eerste instantie aan een riante vrijstaande villa, een inpandig zwembad, privépaardenstallen of een eigen olijfboomgaard. Toch zijn ‘groot’ en ‘luxe’ niet allesbepalend als het gaat om prettig wonen, blijkt uit representatief onderzoek naar de woonwensen van Nederlanders dat Psychologie Magazine uitvoerde, mogelijk gemaakt door de NVM. Het belangrijkst vinden we een fijne buurt. En dat is niet voor niks.

  Lees verder