• Brouwhuizen: Plattegrond woningtype Tamboer en Schout

  Tekeningen en foto's beschikbaar

  Wonen op de plek waar ooit het allereerste Grolsch bier werd gemaakt? Het kan in nieuwbouwwijk Brouwhuizen, dat op het voormalige terrein van de bierbrouwer wordt ontwikkeld. De verkoop van nieuwbouwproject Brouwhuizen, fase 2, is gestart. Het betreft 4 vrijstaande levensloopbestendige woningen (type B ’Schout’) en 6 twee-onder-één-kap levensbestendige woningen (type C ’Tamboer’).

  Lees verder
 • Brouwhuizen woningtype Koetsier - Plattegrond

  Plattegronden beschikbaar

  De in totaal 13 nieuwbouwwoningen type Koetsier zijn gelegen op ruim bemeten kavels. De woningen beschikken over een aangebouwde garage en hebben een parkeerplaats(en) voor de auto op het eigen terrein welke optioneel kan worden voorzien van een carport.

  Lees verder
 • Start verkoop 20 appartementen “Berkelstaete” en 12 semi-bungalows

  Donderdag 2 november - Café de Klok - Eibergen.

  Op de Bleek is een gezellige wijk in het noordwestelijk deel van Eibergen met een divers aanbod aan nieuwbouwwoningen. Rij-, twee-onder-één-kap -en vrijstaande woningen, semi-bungalows en appartementen, er is altijd een woningtype dat bij u past. Het nieuwe appartementencomplex ligt op een mooie plek aan de rand van de wijk tegen het groen en de Berkel. Bouwt u liever zelf, dat kan op één van de bouwkavels aan de Hummelsweide of voor ondernemers op De Mors. Dus een gevarieerde buurt met een grote diversiteit aan bewoners.

  Lees verder