• NVM Open Huizen Dag: zaterdag 6 oktober 2018

  Kopers en verkopers profiteren van de NVM Open Huizen Dag

  Twee keer per jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Makelaars de landelijke NVM Open Huizen Dag. Woningverkopers en woningzoekers doen massaal mee aan deze belangrijke huizendag waarop woningen vrijblijvend bezichtigd kunnen worden. De NVM Open Huizen Dag kan nog altijd rekenen op grote belangstelling. Op deze dag doet ca. 25% van het totale woningaanbod in Nederland mee en houden tienduizenden woningbezitters Open Huis.

  Lees verder
 • Brouwhuizen woningtype Koetsier - Plattegrond

  Plattegronden beschikbaar

  De in totaal 13 nieuwbouwwoningen type Koetsier zijn gelegen op ruim bemeten kavels. De woningen beschikken over een aangebouwde garage en hebben een parkeerplaats(en) voor de auto op het eigen terrein welke optioneel kan worden voorzien van een carport.

  Lees verder
 • Video - Sfeerimpressie Brouwhuizen Groenlo

  Groener, gevarieerder, ruimtelijker.

  Gezien de ontwikkelingen op de woningmarkt in de afgelopen jaren, is in overleg met de ontwikkelaars van nieuwbouwplan Brouwhuizen in Groenlo besloten om in de eerste fase een kwaliteitsslag door te voeren. Dit laatste wordt onder andere gedaan door het aantal te bouwen woningen terug te brengen van 126 naar 106. Hiervan zijn er reeds 65 gebouwd, zodat er nog 41 overblijven om in de nieuwe visie te worden ingepast.

  Lees verder