• Start verkoop 20 appartementen “Berkelstaete” en 12 semi-bungalows

  Donderdag 2 november - Café de Klok - Eibergen.

  Op de Bleek is een gezellige wijk in het noordwestelijk deel van Eibergen met een divers aanbod aan nieuwbouwwoningen. Rij-, twee-onder-één-kap -en vrijstaande woningen, semi-bungalows en appartementen, er is altijd een woningtype dat bij u past. Het nieuwe appartementencomplex ligt op een mooie plek aan de rand van de wijk tegen het groen en de Berkel. Bouwt u liever zelf, dat kan op één van de bouwkavels aan de Hummelsweide of voor ondernemers op De Mors. Dus een gevarieerde buurt met een grote diversiteit aan bewoners.

  Lees verder
 • Mijn huis heeft asbestdaken. En nu?

  De meest gestelde vragen.

  04-08-2017: Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. De maatregel moet gezondheidsproblemen door asbest voorkomen. Particulieren, bedrijven en (overheids-)instellingen mogen in 2024 geen asbestdaken meer bezitten. Oude asbestdaken zijn vaak aangetast door weer en wind. Deze oude asbestdaken kunnen zorgen voor een verspreiding van asbestvezels naar de leefomgeving en vormen daarmee een gevaar voor de volksgezondheid.

  Lees verder
 • 3D Home View - online woningbeleving

  Nieuwe technologie in voor online beleving woning

  28-03-2016 De makelaars van Scheers & Roes hebben een nieuwe 3D Home-View technologie naar de Achterhoek gehaald om in te zetten voor woningpresentaties. Deze technologie maakt het mogelijk om een woning online te ervaren door er als het ware doorheen te lopen via het beeldscherm, vergelijkbaar met Google Street View. De 3D Home View techniek maakt het mogelijk om zelf door gangen en kamers te lopen en eenvoudig van verdieping te wisselen door middel van een dwarsdoorsnede van het huis (zoals in een poppenhuis). Scheers & Roes Makelaars is de eerste NVM makelaar in de regio die deze technologie inzet.

  Lees verder