Comfortabele recreatiewoning in het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek te koop! Deze vrijstaande recreatiewoning bevindt zich op een ideale locatie, midden in de natuur van de Achterhoek. Gelegen op het kleinschalige recreatiepark 'Het Noordijkerveld', biedt deze woning u de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volledig tot rust te komen.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 2002
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 72 m2
Perceeloppervlakte 370 m2
Inhoud 265 m3

Met een perceelgrootte van 370 m2 geniet u van voldoende ruimte en privacy. De woning, gebouwd in 2002, heeft een comfortabele inhoud van ca. 265 m3 en een gebruiksoppervlakte van ca. 72 m2. Daarnaast is er nog 4 m2 aan inpandige ruimte en een gebouwgebonden buitenruimte van 5 m2. De indeling is volgt:

Begane grond:
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een overdekte hal/entree met een trapopgang, een toilet met wandcloset en fonteintje. De woonkamer is voorzien van een vaste kast, een sfeervolle laminaatvloer en openslaande tuindeuren die toegang bieden tot het terras. De keuken is uitgerust met een inbouwkeuken voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Op de begane grond bevindt zich tevens een slaapkamer.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u een overloop met dakraam, een tweede en derde slaapkamer, waarvan één met een grote inloopkast. Buiten:
Naast de woning bevindt zich een berging die van buiten overdekt te bereiken is. Deze berging is uitgerust met een aansluiting voor een wasmachine en de CV-opstelling. Parkeren is geen probleem, aangezien er ruimte is voor meerdere auto’s. De woning wordt omgeven door een prachtige, groene tuin die grotendeels is afgeschermd voor optimale privacy. Geniet van het buitenleven en de rustige omgeving terwijl u ontspant in uw eigen stukje natuur. Bijzonderheden:
– Energielabel (is in aanvraag)
– Volledig geïsoleerd (dak-, wand- en vloerisolatie).
– Geheel voorzien van houten kozijnen dubbele beglazing.
-Het recreatiepark ‘Het Noordijkerveld’ is gelegen te midden van de schitterende natuurgebieden de Needse Berg en het Needse Achterveld. Voor uw dagelijkse boodschappen bevinden plaatsen als Neede en Diepenheim zich op fietsafstand.
– Het betreft erfpachtgrond, waarvoor een jaarlijkse canon van € 2228,94 (jaarlijks geïndexeerd) betaald wordt.
– Er zijn geen parkkosten verschuldigd.
– Uitsluitend voor recreatief gebruik, permanente bewoning is niet toegestaan.
– Recreatie verhuur mogelijk via park eigenaar.
– Deze recreatiewoning biedt u de perfecte gelegenheid om te genieten van vakanties, weekendjes weg en momenten van pure ontspanning in een prachtige natuurlijke om

Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten