Heerlijk rustig en landelijk wonen op een royaal perceel met fraai aangelegde tuin nabij het stiltegebied! Dat is wat deze vrijstaande met rietgedekte villa én bijgebouwen te bieden heeft. Naast een prachtig vrij uitzicht beschikt de woning over vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan twee slaapkamers/werkruimtes en één badkamer op de begane grond.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1942
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 211 m2
Perceeloppervlakte 2570 m2
Inhoud 980 m3
Energielabel Energielabel D

Deze woning is uitermate geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis of het uitoefenen van een hobby. De perceeloppervlakte bedraagt maar liefst 2.570 m2. Eventueel is er een mogelijkheid om een aanliggend perceel van 2,1 hectare bij te kopen. Deze vrijstaande villa is gebouwd in 1942, heeft een inhoud van ca. 980 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 211 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt 81 m2, de externe bergruimte bedraagt 40 m2 en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt 20 m2. De indeling is als volgt:

Begane grond:
Overdekte hal/entree met trapopgang en vaste kast. Toilet met fonteintje, bijkeuken met keukenblok en afwasbak. Tussenhal/zijingang met toegang tot het lichte kantoor/slaapkamer. Tweede slaapkamer met vaste kast. Royale woonkamer welke een prachtig uitzicht biedt over de tuin. Keuken met inbouwkeuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast. Tevens is vanuit de keuken de kelder te bereiken. Tussenhal met toegang tot het terras en biedt ook toegang tot het badkamer met wastafel en douche. Ruime tweede bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en wasdroger, berging met toegang tot het tweede terras. Daarnaast is vanuit de bijkeuken middels een losse trap de zolderberging te bereiken.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel en vaste kasten, tevens biedt één slaapkamer toegang tot het fijne balkon. Ruime badkamer met wastafel, ligbad en douche. Tevens is vanuit de overloop het toilet en de royale berging te bereiken.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken 2e verdieping met mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer/hobbyruimte. Bijzonderheden:
– Energielabel D (dit betreft een energielabel welke is aangevraagd voor het verduurzamen van de woning).
– Centraal verwarmd middels een warmtepomp en CV-ketel.
– Voorzien van houten/stalen kozijnen met dubbele beglazing.
– Bij binnenkomst treft u een prachtige authentieke ontvangsthal met trapopgang aan. Deze hal is voorzien van originele tegels zowel op de vloer als op de wand.
– Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2022 gerealiseerd.
– Voorzien van dak- en muurisolatie.
– In de tuin bevinden zich 20 zonnepanelen, deze zijn in 2014 gerealiseerd.
– Deze woning heeft alle voorzieningen op de begane grond, waaronder twee slaapkamers en één badkamer.
– Door de aanwezigheid van vier slaapkamers zeer geschikt voor een gezin.
– Rondom het huis bevindt zich een goed onderhouden fraai aangelegde tuin. De tuin biedt rondom veel privacy en is voorzien van meerdere terrasjes, borders, vijverpartij en een gazon. Ook biedt de tuin een heerlijk vrij uitzicht. Tevens is de tuin voorzien van een grondwaterpomp met sproei installatie.
– De royale garage met carport beschikt over een elektrische roldeur en loopdeur. De garage is geschikt voor diverse doeleinden waaronder het stallen van o.a. auto’s, uitoefenen van een hobby.
– De oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– De woning is gelegen op een mooie locatie in de kleine kern Noordijk, een prachtig buurtschap aan de voet van de Needse Berg en stiltegebied. Landelijk gelegen maar toch vlakbij Neede, waar alle benodigde voorzieningen zijn, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten