In het centrum van Neede gelegen vrijstaande woning/winkel met bovenwoning. De winkel op de begane grond kan verbouwd worden tot één of meerdere woningen. Tevens is het object uitermate geschikt voor het combineren van wonen en werken/praktijk aan huis.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1927
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 188 m2
Perceeloppervlakte 720 m2
Inhoud 1755 m3
Energielabel Energielabel D

De perceelgrootte bedraagt 720 m². Deze woning is gebouwd omstreeks 1927, heeft een inhoud van ca. 1.755 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte (1e en 2e verdieping) van ca 188 m². De verhuurbare vloeroppervlakte (winkel) bedraagt 400+ m² en de externe bergruimte bedraagt ca. 80 m². De indeling is als volgt:

Nieuwstraat 15 te Neede:

Begane grond:
Winkelruimte met toegang tot de twee aparte opslagruimtes en kelder. Wilhelminastraat 3 te Neede:

Begane grond:
Hal/entree met trapopgang.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot kamer één en kamer twee, beide kamers zijn voorzien van een keukenblok, badkamer met douche en toilet.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot kamer drie en kamer vier, beide kamers zijn voorzien van een keukenblok, badkamer met douche en toilet. De kenmerken van het object zijn:
– Bestemming: wonen met detailhandel toegestaan.
– De winkel beneden wordt verwarmd middels een CV-ketel (bouwjaar 2014).
– De 1e en 2e verdieping worden verwarmd middels een CV-ketel (van voor 2005, exact bouwjaar onbekend).
– Energielabel D.
– De vier kamers zijn momenteel verhuurd.
– Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
– Het object is fraai gelegen tegen de rand van het natuur- en wandelgebied “Het Spilbroek”. Diverse overige voorzieningen zoals openbaar vervoer, supermarkten, huisartsen, etc. bevinden zich eveneens in de nabije omgeving.
– Voor de plattegronden kunt u contact opnemen met Scheers & Roes Makelaars. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten