Beleef het ultieme woongenot in deze royale en lichte woning, ideaal gelegen nabij het centrum van Neede. Geniet van de rust en privacy in de zonnige royale tuin op het zuiden, perfect voor ontspannen middagen en gezellige avonden. Deze woning biedt een garage met carport en royale oprit, perfect voor al uw parkeer- en opslagbehoeften.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1986
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 153 m2
Perceeloppervlakte 792 m2
Inhoud 627 m3
Energielabel Energielabel C

De perceeloppervlakte is 792 m². Deze woning is gebouwd in 1986, heeft een inhoud van 627 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 153 m². De overige inpandige ruimte is ca. 30 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 16 m². De externe bergruimte is ca. 9 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, garderobenis en een toilet met wandcloset en fonteintje. Praktische royale kelder voor extra opbergruimte. Het kantoor beschikt over vaste kasten en kan ook gebruikt worden als extra slaapkamer. De woonkamer is licht met een schuifpui die leidt naar het terras. De woonkeuken is voorzien van een inbouwkeuken met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de bijkeuken, compleet met een uitstortgootsteen en een aansluiting voor de wasmachine, heeft u toegang tot het terras. De garage is direct toegankelijk vanuit de woning.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kast. Er zijn vier slaapkamers, waarvan twee met een vaste kast voor extra opslagruimte. Eén van de slaapkamers is uitgerust met airconditioning en een grote kastenwand met schuifdeuren wat zorgt voor extra comfort. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, douche, toilet en vloerverwarming.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Nefit HR-ketel (bouwjaar 2017).
– Volledig geïsoleerd.
– Geheel hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
– Het buitenschilderwerk is in 2023 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf.
– Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
– De woning is grotendeels voorzien van een mooie PVC vloer.
– De woning is voorzien van airconditioning met een unit in één van de slaapkamers (2019).
– Er is een alarm installatie aanwezig.
– Garage met carport en royale oprit. Genoeg parkeermogelijkheid op eigen terrein.
– Prachtige tuin met veel privacy aangelegd met sierbestrating, meerdere terrassen, vijver, gazon, diverse borders. Tuinhuis met overkapping. Tevens is de tuin voorzien van een eigen waterbron. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten