Ontdek deze veelzijdige en naar eigen wens en idee te renoveren, vrijstaande bungalow, gelegen op het bedrijventerrein de Wheemergaarden dichtbij een woonwijk. Deze bedrijfswoning met naastgelegen bedrijfsruimte is een ideale plek voor het combineren van wonen en werken aan huis. De perceelgrootte bedraagt ca. 1.253 m².

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1977
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 122 m2
Perceeloppervlakte 1253 m2
Inhoud 443 m3
Energielabel Energielabel C

Deze bungalow is gebouwd in 1977, heeft een inhoud van ca. 443 m³, een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 122 m². De externe bergruimte is ca. 121 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, toilet met fonteintje, royale woonkamer met veel lichtinval door de grote pui die toegang verschaft tot het terras. De open keuken is voorzien van een inbouwkeuken met inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken te bereiken praktische bijkeuken met aangrenzende stookruimte. De tussenhal leidt naar vier slaapkamers en de badkamer welke is uitgerust met een ligbad, douche, toilet en wastafel. Bedrijfsruimte:
Bedrijfsruimte welke gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden, met kantine, toilet en buitenom te bereiken stookruimte. De bedrijfsruimte beschikt over een eigen cv-installatie. Kenmerken van de woning:
– Energielabel C.
– De woning wordt verwarmd middels een Nefit CV-ketel (circa 25 jaar oud).
– Deels voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk HR++ beglazing en een aluminium schuifpui.
– De oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– Bestemming is bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 3.2, met functieaanduiding bedrijfswoning (bestemmingsplan Neede, bedrijventerrein 2011).
– Gelegen op een bedrijventerrein met een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen richting Enschede en Hengelo. Deze steden zijn met de auto bereikbaar in circa 20 minuten. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten