Een unieke kans! In het centrum van Neede gelegen vrijstaande woning met voormalig winkelpand op de begane grond en bovenwoning op de eerste verdieping met royaal dakterras. Dit pand is uitermate geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis!

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1935
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 405 m2
Perceeloppervlakte 500 m2
Inhoud 1379 m3
Energielabel Energielabel A++

Ook is de mogelijkheid om te gaan wonen op de begane grond. Het wandelgebied “Het Spilbroek” ligt op loopafstand. Deze woning is gebouwd in 1935, en bevindt zich op een perceel van ca. 500 m2, heeft een inhoud van ca. 1379 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 405 m2 (inclusief begane grond) en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt ca. 53 m2

Begane grond;
Voormalig winkelpand met pantry voorzien van spoelbak. Het huidige woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit:
Woonkamer, keuken met inbouwkeuken voorzien kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Vaste kast, berging, 2 slaapkamer welke beide voorzien zijn van vaste kasten, badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel, hal, toilet met fonteintje. De berging op de eerste verdieping bestaat uit een berging en een duiventil. Kenmerken:
– Bestemming: wonen met bedrijvigheid en winkel toegestaan.
– Verwarmd middels een HR-107 ketel (bouwjaar 2015).
– Beschikt over Energielabel A++ en Energielabel C.
– De woning beschikt over 24 zonnepanelen.
– Karakteristiek luifeltje aan de voorzijde van het pand.
– Het appartement is fraai gelegen tegen de rand van het natuur- en wandelgebied “Het Spilbroek”. Diverse overige voorzieningen zoals openbaar vervoer, supermarkten, huisartsen, etc. bevinden zich eveneens in de nabije omgeving. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten