Ontdek deze royale vrijstaande woning, centraal gelegen met verrassend veel ruimte. Deze vrijstaande woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, beschikt over een nieuw geïsoleerd dak (2008) en eigen oprit met vrijstaande stenen garage. De rondom gelegen tuin biedt een fijne plek om te zitten met veel privacy.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1968
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 150 m2
Perceeloppervlakte 386 m2
Inhoud 609 m3
Energielabel Energielabel C

Daarnaast zijn alle voorzieningen op loop- en fietsafstand bereikbaar, wat zorgt voor extra gemak in het dagelijks leven. De perceeloppervlakte is 386 m². Deze woning is gebouwd in 1968, heeft een inhoud van 609 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 150 m². De overige inpandige ruimte is ca. 18 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 5 m². De externe bergruimte is ca. 19 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Royale entree/hal, toiletruimte met hangcloset en fonteintje. De ruime L-vormige woonkamer met sfeervolle erker biedt veel licht door de grote raampartijen en vanuit de woonkamer te bereiken kelder. Open keuken met L-vormige inrichting beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser. Er is een bijkeuken met een aansluiting voor de wasmachine. De badkamer beschikt over een ligbad, douche en wastafel.

1e Verdieping:
Overloop met een vaste kast, vier slaapkamers waarvan twee voorzien zijn van vaste kasten, en één slaapkamer met directe toegang tot het balkon. Tweede toilet met wandcloset en fonteintje.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken ruime bergzolder. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Nefit CV-ketel (bouwjaar 2013).
– Voorzien van vloerverwarming in de keuken.
– Muur- en dakisolatie.
– Kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
– Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
– Zonwering ter plaatse van de keuken.
– De garage met oprit biedt de mogelijkheid te parkeren op eigen terrein.
– De garage beschikt over elektra en water.
– Een heerlijke tuin omringt de woning, compleet met een terras en diverse borders.
– Diverse voorzieningen zoals winkels, basisscholen en openbaar vervoer bevinden zich op loop- en fietsafstand. Subsidie voor verduurzamen:
De Hoeveweg valt onder het verduurzamingsproject Neede Noord Oost. Neede Noord Oost krijgt vanuit het Volkshuisvestingsfonds subsidie om woningen te verduurzamen en toekomstbestendig te maken. Er is subsidie beschikbaar om deze woning extra te verduurzamen. Het hoofddoel is het zetten van drie energielabel-stappen of om stappen te zetten naar minimaal energielabel B. Daarnaast is er ook budget beschikbaar voor het verwijderen van asbest het levensloopbestendig maken van huizen en klimaatmaatregelingen. Zo hoef je zelf nog maar een klein deel te betalen. Kijk voor meer informatie op Energieloket Achterhoek. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten