Kom kijken bij deze leuke, instapklare tussenwoning in een rustige woonwijk! De recent vernieuwde keuken (2022) en onderhoudsvrije achtertuin (2023) maken deze woning extra aantrekkelijk. Geniet van een heerlijke wandeling langs de Slinge of bezoek het karakteristieke centrum van Groenlo, beide op loop-/fietsafstand.

Bekijk de huispagina van deze woning
Tussenwoning
Bouwjaar 1967
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 77 m2
Perceeloppervlakte 145 m2
Inhoud 304 m3
Energielabel Energielabel C

De perceeloppervlakte is 145 m². Deze woning is gebouwd in 1967, heeft een inhoud van 304 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 77 m². De overige inpandige ruimte is ca. 10 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 14 m². De externe bergruimte is ca. 13 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, trapkelderkast en toilet met fontein. Doorzonwoonkamer met PVC vloer en een moderne, tuingerichte open keuken (2022) welke is voorzien van een inbouwkeuken met een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot het terras.

1e Verdieping:
Op de overloop bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één met een balkon. De badkamer is voorzien van een douche, wandcloset en wastafel.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Remeha Avanta CV-ketel.
– Houten kozijnen met grotendeels isolerende beglazing.
– Grotendeels voorzien van elektrische rolluiken.
– De meterkast is vernieuwd.
– Het voorste gedeelte van de schuur is overdekt te bereiken en heeft een aansluiting voor de wasmachine.
– De onderhoudsvrije tuin, aangelegd in 2023, is voorzien van sierbestrating, een overkapping en een border, en heeft een achterom. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten