Aan de rand van het centrum bevindt zich deze karakteristieke tussenwoning. De woning straalt sfeer uit en beschikt over een moderne keuken en badkamer. Met een centrale ligging op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, supermarkten en sportverenigingen, biedt deze woning een ideale combinatie van comfort en gemak.

Bekijk de huispagina van deze woning
Tussenwoning
Bouwjaar 1926
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 92 m2
Perceeloppervlakte 81 m2
Inhoud 434 m3
Energielabel Energielabel B

De perceeloppervlakte is 81 m². Deze karakteristieke tussenwoning is gebouwd in 1926, heeft een inhoud van 434 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 92 m². De overige inpandige ruimte is ca. 12 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang. Sfeervolle woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. Open keuken met nette inbouwkeuken voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. Tevens is er een vaste kast met extra opbergruimte aanwezig. De vanuit de keuken te bereiken praktische bijkeuken beschikt over een wasbak en aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. De bijkeuken geeft tevens toegang tot de garage, die beschikt over een achteringang.

1e Verdieping:
De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een vaste kast en de andere directe toegang heeft tot de berging. De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een douche en een wandcloset. De kenmerken zijn:
– Energielabel B.
– Verwarmd middels een Remeha CV-ketel (bouwjaar 2020).
– Voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.
– De woning is op korte afstand gelegen van diverse voorzieningen o.a. scholen, winkels, supermarkten en sportverenigingen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten