Aan de rand van Beltrum gelegen twee-onder-een-kapwoning met garage, carport en oprit. De woning ligt in een rustige, doodlopende straat en biedt aan de achterzijde een heerlijk vrij uitzicht over weilanden. Bovendien bevindt u zich op slechts een steenworp afstand van het buitengebied van Beltrum.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1989
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 131 m2
Perceeloppervlakte 279 m2
Inhoud 616 m3
Energielabel Energielabel B

De perceeloppervlakte is 279 m². Deze woning is gebouwd in 1989, heeft een inhoud van 616 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 131 m². De overige inpandige ruimte is ca. 24 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 23 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, trapkast en een toilet met fontein. De L-vormige woonkamer heeft een massief eiken vloer. De gesloten keuken is voorzien van een inbouwkeuken met een vaatwasser, koelkast, combi-oven, oven, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. Aangrenzend is er een praktische bijkeuken met een aanrechtblad, wasbak en aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de bijkeuken en de inpandige garage heeft u toegang tot het terras.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, waarvan twee zijn uitgerust met inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad, douche en wastafel.

2e Verdieping:
De ruime zolder biedt plaats aan de CV-opstelling en een vierde slaapkamer, ideaal als extra slaap- of hobbykamer.

3e Verdieping:
Er is een vliering die fungeert als bergzolder, perfect voor het opbergen. De kenmerken zijn:
– Energielabel B.
– Verwarmd middels een Nefit Topline CV-ketel (bouwjaar 2009).
– Er is een Vaillant Geiser ten behoeve van warm water in de keuken.
– Volledig geïsoleerd.
– Voorzien van houten kozijnen met isolerende HR+ beglazing (m.u.v. toiletraam).
– De voor- en achterdeur zijn voorzien van HR++ beglazing.
– Voorzien van een dakkapel.
– Grotendeels voorzien van screens.
– Boven de garage bevindt zich een hoge zolder, ideaal voor extra opbergruimte.
– De garage, carport en oprit bieden voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
– Geniet van een heerlijke, vrij gelegen achtertuin op het oosten, die veel privacy biedt. De tuin is fraai aangelegd met sierbestrating, een terrasoverkapping, gazon en border. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten