Wat een ruimte! Kom kijken bij deze royale twee-onder-één-kapwoning met garage, carport en oprit. De woning is van alle gemakken voorzien en beschikt over maar liefst vijf slaapkamers.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1979
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 7
Woonoppervlakte 219 m2
Perceeloppervlakte 317 m2
Inhoud 899 m3
Energielabel Energielabel B

Gelegen op fietsafstand van het centrum van Groenlo, biedt deze woning de charme van de karakteristieke stadsgracht en het gemak van winkels en voorzieningen binnen handbereik. De perceeloppervlakte is 317 m². Deze woning is gebouwd in 1979, heeft een inhoud van 899 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 219 m². De overige inpandige ruimte is ca. 44 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 18 m². De externe bergruimte is ca. 12 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en een toilet met wandcloset en fontein. De ruime L-vormige woonkamer heeft een mooie travertin vloer en een knusse houtkachel (2018) met schouw. Via de aluminium schuifpui kom je op het terras. De moderne, dichte keuken is voorzien van vaste kasten, een Belgisch composiet keukenblad en inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. De inpandige garage biedt een aansluiting voor de wasmachine, een keukenblok met spoelbak, dubbele deuren naar de carport en een tuindeur naar het overdekte terras. Daarnaast biedt de keuken toegang tot de kelder met sta-hoogte, ideaal voor extra opslag.

1e Verdieping:
Vanaf de overloop is er toegang tot drie slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een balkon en een schuifwandkast. De badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel en biedt daarnaast de mogelijkheid om een ligbad te plaatsen. Er is een separaat toilet met wandcloset en fontein.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken, voorkamer, vierde en vijfde slaapkamer en een zolderkamer met zolder. De kenmerken zijn:
– Energielabel B.
– Verwarmd middels een Nefit CV-ketel (bouwjaar 2002).
– De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
– Voorzien van (oorspronkelijke) muur- en dakisolatie.
– De woning is voorzien van Meranti houten kozijnen met gedeeltelijk isolerende beglazing.
– Er is glasvezel aanwezig.
– Voorzien van 18 zonnepanelen.
– Het rookkanaal is in april 2024 voor het laatst geveegd.
– De elektrische installatie is in 2016 compleet vernieuwd. In de garage zit krachtstroom.
– De boiler in de garage is ten behoeve van warm water in de keuken en garage.
– De achtertuin is heeft een houten tuinhuis, twee terrasoverkappingen, sierbestrating, een gazon en kleurrijke borders. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten