Wat een ruimte! Deze royale, jaren '30 twee-onder-één-kapwoning combineert lekker ruim wonen met de mogelijkheid voor werken aan huis. Het pand is thans in gebruik als rijschool en beschikt in die hoedanigheid over kantoorruimte compleet met gastentoilet.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1935
Aantal slaapkamers 6
Aantal kamers 7
Woonoppervlakte 210 m2
Perceeloppervlakte 580 m2
Inhoud 906 m3
Energielabel Energielabel D

Uiteraard is deze ruimte ook te gebruiken als woonruimte. Met enkele aanpassingen is gelijkvloers wonen daardoor mogelijk. Tot slot beschikt het huis over een garage en een heerlijke tuin met een fraai tuinhuis. De perceeloppervlakte is 580 m². Deze woning is gebouwd in 1935, heeft een inhoud van 906 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 210 m². De overige inpandige ruimte is ca. 67 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 12 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Ruime entree/hal met trapopgang, toegang tot de kelder en toilet. De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en beschikt over een gashaard, erker en een schuifpui. De woonkeuken is gescheiden van de woonkamer en voorzien van een inbouwkeuken (bouwjaar 2021) met een combimagnetron, vaatwasser, koffiemachine, inductiekookplaat, afzuigkap en koelvriescombinatie. Het eiland beschikt over extra bergruimte en is daarnaast een fijne centrale plek om aan te eten. Vanuit de centrale hal is de bijkeuken bereikbaar. Deze beschikt over een aansluiting voor de wasmachine en droger. Deze ruimte dient evenals “binnendoor” naar het kantoor met balie, koffiecorner en toilet. Toegang tot de garage is mogelijk vanuit het kantoor.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers waarvan twee met vaste kasten en één met toegang tot het balkon. Moderne badkamer (bouwjaar 2021) met inloopdouche, wandcloset en een wastafelmeubel met dubbele wastafel. Royale zolderberging.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken, overloop, twee slaapkamers en een zolderberging. De kenmerken zijn:
– Energielabel D.
– Verwarmd middels een Remeha HR-ketel (bouwjaar 2014).
– De begane grond van de woning is grotendeels voorzien van een pvc-vloer.
– De woning is in 2020 aan de binnenzijde grotendeels opnieuw geschilderd.
– Voorzien van een royale oprit geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– De tuin is gelegen op het zuiden en fraai aangelegd met borders, een gazon en aanplant van bomen en struiken. Daarnaast beschikt de tuin over een prachtig tuinhuis dat is voorzien van een glazen schuifpui en daardoor in de zomer grotendeels open gezet kan worden.
– Het pand valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan “Eibergen, Woongebieden 2011” en heeft daarin de bestemming “wonen”.
– Zoals reeds vermeld is het pand uniek door z’n opzet en multifunctionaliteit. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met ons om te komen kijken. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten