Wat een ruimte! Dat is de veel gehoorde opmerking als mensen binnen komen in deze geschakelde woning mét inpandige garage in het centrum van Neede. Met een woonoppervlakte van zo'n 157 m2 is het huis heerlijk ruim.

Bekijk de huispagina van deze woning
Geschakelde woning
Bouwjaar 1969
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 157 m2
Perceeloppervlakte 159 m2
Inhoud 787 m3
Energielabel Energielabel D

Daar komt de ligging nabij vele voorzieningen bij. Want eigenlijk bevindt alles zich op loopafstand. Kortom, een unieke kans voor de liefhebber van ruimte en wonen dichtbij voorzieningen! De perceelgrootte bedraagt 159 m2. De woning heeft een inhoud van ca. 787 m3 en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 157 m2. De overige inpandige ruimte bedraagt 70 m2 en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt ca. 42 m2. De indeling is als volgt:

Kelder:
Vanuit de berging middels vaste trap te bereiken ruime kelder (ca. 25 m²) met een stahoogte van circa 2,10 m. Begane grond:
Entree met over de volledige lengte van de woning een luifel, hal, toilet met wandcloset en fonteintje, vanuit de hal te bereiken garage, keuken met moderne inbouwkeuken (bouwjaar 2019) voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser, fijne woonkamer voorzien van een laminaatvloer, hal met trapopgang, praktische berging met meerde vaste kasten en aansluiting voor een wasmachine en droger, inpandige garage.

1e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken royale overloop met vaste kast en toegang tot royaal dakterras, drie royale slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer voorzien van inloopkast, prima badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Kenmerken van de woning zijn:
– Centraal verwarmd middels een Nefit Topline cv installatie (bouwjaar 2011).
– Met uitzondering van de voordeur, geheel voorzien van kunststof kozijnen.
– Voorzien van dak- en gevelisolatie.
– Beschikt over energielabel D.
– De hal en keuken zijn voorzien van plavuizen.
– Voorzien van een praktische inpandige garage.
– De centrale ligging van deze woning is ideaal. Neede is een gezellig dorp met veel voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportverenigingen. Ook de natuur is hier nooit ver weg, waardoor u altijd kunt genieten van prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving.
– Voor mensen die op zoek zijn naar ruimte en lekker centraal wonen is deze woning zeker een bezichtiging waard! Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten