Wat een sfeer! Deze volledig gemoderniseerde twee-onder-één-kapwoning is de afgelopen jaren verbouwd en gemoderniseerd tot een heerlijk, knus huis met comfort van vandaag. De woning beschikt daarnaast over een grote schuur.

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1924
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 93 m2
Perceeloppervlakte 200 m2
Inhoud 356 m3
Energielabel Energielabel E

Ideaal voor het uitoefenen van diverse hobby’s. De diepe achtertuin is achterom bereikbaar, beschikt over een groot terras met gazon en is tot slot gelegen op het zuiden. De perceeloppervlakte is 190 m². Deze woning is gebouwd in 1924, heeft een inhoud van 356 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 93 m². De externe bergruimte is ca. 24 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang. De ruime L-vormige woonkamer is voorzien van een schuifpui die toegang biedt tot het terras, en er is tevens een toegang tot de kelder. De keuken is stijlvol verbouwd en beschikt over een moderne inbouwkeuken met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel, wandcloset en vloerverwarming. Praktische vaste kasten bieden extra opbergruimte en completeren het geheel.

1e Verdieping:
Overloop met twee ruime slaapkamers en een toilet met wandcloset. Deze ruimte is voorbereid om in te richten als badkamer. Het leidingwerk hiervoor is reeds gelegd. De kenmerken zijn:
– Energielabel E. Doordat de verkoper niet overal nota’s van had is het label op E gezet. Echter, de kap is volledig geïsoleerd en de gevels zijn deels geïsoleerd.
– Verwarmd middels een Remeha CV-ketel (bouwjaar 2020).
– De woning is voorzien van vloerverwarming in de woonkamer, keuken en badkamer.
– Geheel kunststof kozijnen met HR++ isolerende beglazing (m.u.v. dakraam grote slaapkamer + toilet).
– De woning is gedeeltelijk voorzien van screens.
– Airconditioning aanwezig op de 1e verdieping.
– De begane grond is voorzien van een PVC vloer en tegel vloer.
– Gedeeltelijk nieuwe zinken goten.
– De berging is lekker ruim met een afmeting van circa 3.15 x 6.34 meter. De ruimte beschikt over een betonvloer en is voorzien van gevel- en dakisolatie.
– De fraai aangelegde tuin beschikt over een terras, gazon en een border. De tuin is achterom bereikbaar.
– Gelegen op loop-/fietsafstand van het centrum van Neede en diverse voorzieningen. Via de N-18 zijn steden als Enschede en Hengelo goed bereikbaar. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten