Deze instapklare hoekwoning met garage en prachtige terrasoverkapping annex tuinhuis biedt naast veel wooncomfort ook nog eens veel ruimte buitenshuis. Dit is te danken aan het royale perceel van maar liefst 331 m². De woning is gelegen in een fijne, ruim opgezette woonomgeving met veel openbaar groen.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1961
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 119 m2
Perceeloppervlakte 331 m2
Inhoud 418 m3
Energielabel Energielabel E

De perceeloppervlakte is 331 m². Deze woning is gebouwd in 1961, heeft een inhoud van 418 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 119 m². De gebouwgebonden buitenruimte is ca. 4 m² en de externe bergruimte is ca. 11 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, keldertrapkast en toilet met wandcloset en fonteintje. Lichte woonkamer met erker aan de voorzijde en een open keuken welke voorzien is van een inbouwkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Hal/achteringang, bijkeuken met een vaste kast met spoelbak en spiegel en aansluitingen voor wasmachine, droger en eventueel een extra koelkast en vriezer. Vanuit de bijkeuken is de garage/hobbyruimte bereikbaar. Deze is voorzien van een roldeur aan de voorzijde en een extra deur aan de achterzijde die toegang verschaft tot de tuin.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers waarvan één met een vaste kast en balkon. Moderne badkamer (bouwjaar 2020) voorzien van een wastafelmeubel met dubbele wastafel, douche, wandcloset en designradiator.

2e Verdieping:
Middels losse trap te bereiken zolderberging. De kenmerken zijn:
– Energielabel E.
– Verwarmd middels een Remeha CV-ketel (bouwjaar 2022).
– De badkamer is voorzien van vloerverwarming en mechanische ventilatie.
– De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
– Het grote raam in de woonkamer en het raam van de voorste slaapkamer zijn van aluminium.
– De woning is grotendeels voorzien van screens.
– De 1e verdieping aan de voorzijde van de woning is voorzien van een zonwering.
– De achtertuin is fraai aangelegd met een groot terras, een gazon en border. De voortuin is recentelijk eveneens opnieuw aangelegd.
– De terrasoverkapping annex schuur is opgetrokken uit Douglas hout. De ideale plek om te relaxen op zomerse dagen en handig voor het stallen van tuinspullen. De overkapping/schuur beschikt over stroom aansluitingen. De woning is de afgelopen jaren gerenoveerd en gemoderniseerd:
– Riolering (2022).
– Nieuwe voordeur inclusief kunststof kozijn (2021).
– Aanleg voortuin en achtertuin (2021).
– Traprenovatie (2020).
– Badkamer vernieuwd in 2020 inclusief nieuw kunststof kozijn.
– Opknappen 2020 (pvc vloer beneden, laminaat boven, stucwerk hal boven en beneden, schilderwerk, indeling bovenverdieping, vaste kast slaapkamer, raambekleding beneden en slaapkamer voorkant).
– Overkapping (+/- 2018). Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten