Half vrijstaande jaren '30 woning met en ruime, vrijstaande garage/berging die veelzijdig inzetbaar is voor diverse doeleinden. Het huis is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 290 m2. Deze woning is gebouwd omstreeks 1901, heeft een inhoud van 353 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 104 m².

Bekijk de huispagina van deze woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1901
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 104 m2
Perceeloppervlakte 290 m2
Inhoud 353 m3
Energielabel Energielabel F

De externe bergruimte is ca. 84 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met trapopgang en toilet voorzien van wandcloset. De badkamer beschikt over een douche, een dubbele wastafel met meubel, en een aansluiting voor de wasmachine. Keuken met vaste kast en inbouwkeuken voorzien van afzuigkap, combi-oven, gaskookplaat en vaatwasser. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over hoge plafonds en openslaande tuindeuren.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kasten en drie slaapkamers. Bijgebouw:
Een ruime garage met dubbele deuren en een aparte berging met schuifdeur. De berging is uitgerust met een eigen badkamer, voorzien van een toilet en douche. Daarnaast is er een boiler geïnstalleerd voor de warmwatervoorziening. De kenmerken zijn:
– Energielabel F.
– Verwarmd middels een Vaillant CV-ketel.
– De woning is aan de achterzijde voorzien van een zonnescherm en rolluiken.
– Grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. De dakkapel aan de voorzijde is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– De begane grond, 1e verdieping en tuinhuis zijn alle voorzien van een airco (2023).
– De garage/schuur is zeer geschikt voor het uitoefenen van een hobby aan huis of het houden van een praktijk aan huis.
– Gelegen in een fijne, rustige woonomgeving midden in het centrum van Neede met vele voorzieningen op loopafstand.
– Van deze woning is een bouwkundig rapport opgesteld. Dit rapport is in te zien via de woningwebsite. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten