Verrassend en ruime HALFVRIJSTAANDE woning met eigen oprit. Deze woning uit 1927 is de afgelopen jaren gemoderniseerd en verduurzaamd. Daarnaast beschikt het over 4 slaapkamers, 26 zonnepanelen, warmtepompboiler, eigen oprit en ruime bijkeuken en berging.

Bekijk de huispagina van deze woning
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1920
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 124 m2
Perceeloppervlakte 204 m2
Inhoud 515 m3
Energielabel Energielabel C

Tevens is het op korte afstand gelegen van diverse voorzieningen zoals supermarkten en het gezellige stadscentrum van Borculo. Voor de natuurliefhebber loopt u heerlijk weg langs de Berkel richting de Heure. Deze woning heeft een inhoud van 515 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 124 m². De overige inpandige ruimte is ca. 15 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met trapopgang, vaste kast en een modern toilet met wandcloset en fonteintje. De woonkeuken is voorzien van een inbouwkeuken met alle gemakken, zoals een vaatwasser, koelkast, afzuigkap, kookplaat en combi-oven. De sfeervolle, tuingerichte woonkamer beschikt over een houtkachel. Daarnaast is er een praktische bijkeuken met keukenblok en aansluiting voor de wasmachine. De ruime berging is zowel van binnen als buiten te bereiken en biedt veel opbergruimte.

1e verdieping:
Ruime overloop die toegang biedt tot vier slaapkamers. Eén van de slaapkamers geeft toegang tot het platte dak, terwijl de slaapkamer aan de achterzijde verbonden is met een berging. De moderne badkamer is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel. Bijzonderheden:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een CV-ketel (bouwjaar 2009).
– Warmtepompboiler voor drink en douche water (2018).
– Voorzien van 26 zonnepanelen (2019 en 2023).
– Eigen oprit met laadpaal voor laden elektrische auto.
– Deels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
– De beschutte achtertuin, gelegen op het zonnige zuidwesten, biedt veel privacy. Met meerdere zitplekjes en een sfeervolle overkapping is het de ideale plek om te genieten van lange zomeravonden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten