ROYALE HOEKWONING MET GARAGE EN UITZICHT OP OPENBAAR GROEN. Fraai gelegen en goed onderhouden hoekwoning in een kindvriendelijke woonwijk. Deze hoekwoning is goed onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, beschikt maar liefst over 5 slaapkamers, een garage, een oprit en twee overkappingen.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1973
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 7
Woonoppervlakte 104 m2
Perceeloppervlakte 354 m2
Inhoud 452 m3
Energielabel Energielabel C

Naast deze voorzieningen, is de woning gelegen nabij het buitengebied ‘’De Heure’’ waar u prachtig kunt wandelen langs de Berkel. De perceeloppervlakte is 354 m². Deze woning is gebouwd in 1973, heeft een inhoud van 452 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 104 m². De overige inpandige ruimte is ca. 24 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 12 m². De externe bergruimte is ca. 40 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en toilet met fonteintje. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval is. Hobbykamer, dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Praktische bijkeuken met aansluiting voor wasmachine. Vanuit de bijkeuken bereik je het overdekte terras.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de vier slaapkamers. De badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en designradiator.

2e Verdieping:
Overloop met toegang tot de vijfde slaapkamer en tevens opstelplaats CV-ketel. De woning is gelegen op de hoek naast openbaar groen. Tevens is het voorzien van twee fraaie overkappingen, een garage en een ruime berging. De op het zuidoosten gelegen tuin is netjes aangelegd en biedt meerdere zitplekjes. Daarnaast is de woning gunstig gelegen voor eventueel zonnepanelen. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Intergas CV-ketel (bouwjaar 2016).
– Kindvriendelijke woonwijk met op steenworp afstand gelegen Speelvereniging Borculo Noord.
– De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
– Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
– De garage met oprit biedt parkeergelegenheid op eigen terrein.
– De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare deur en beschikt over elektra en water.
– De achtertuin, gelegen op het zuidoosten, is fraai aangelegd met twee terrasoverkappingen en diverse borders. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten