Unieke kans om royaal te wonen, dit eventueel te combineren met wonen en werken aan huis. Ook is er voldoende ruimte om deze woning te gebruiken als mantelzorgwoning of in te richten als bed & breakfast. Daarnaast is deze woning levensloopbestendig middels de slaap- en badkamer op de begane grond.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1970
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 9
Woonoppervlakte 240 m2
Perceeloppervlakte 1216 m2
Inhoud 841 m3
Energielabel Energielabel D

Dit is allemaal mogelijk op deze prachtige locatie in de muziekbuurt aan de rand van Groenlo. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik. De perceeloppervlakte is maar liefst 1.216 m²! Deze ruime woning is gebouwd in 1970, heeft een inhoud van 841 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 240 m². De overige inpandige ruimte is ca. 8 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 25 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Stap binnen in deze mooie woning en kom in de hal met een garderobenis en een toilet met wandcloset en fontein. Vanuit de hal is er toegang tot een provisiekelder. De doorzonwoonkamer is ruim en heeft een gasgestookte inbouwkachel. Er treedt veel daglicht binnen. De dichte keuken is voorzien van een inbouwkeuken met een granieten aanrechtblad, afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, spoelbak, koelkast en oven. Er is een praktische bijkeuken met een aansluiting voor de wasmachine. Vanuit zowel de keuken als de bijkeuken is het terras met riante tuin te bereiken. Begane grond aanbouw (bouwjaar 1983 en 1994):
De aanbouw van deze woning beschikt over meerdere ruimtes, te weten een wijnkamer, twee kantoorruimtes en een hobbyruimte/atelier. Daarnaast is er een slaapkamer en een moderne badkamer welke voorzien is van een wastafelmeubel, dubbele douchekraan, Sunshower, mechanische ventilatie en vloerverwarming. Er is een separaat toilet met wandcloset en fontein(2022).

1e Verdieping:
Op de bovenverdieping kom je op een overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers, elk met toegang tot een loggia. Twee van deze slaapkamers zijn uitgerust met vaste kasten en een wastafel. De badkamer is voorzien van een bubbelbad met douchekraan, douche, toilet, dubbele wastafel en vloerverwarming. Tuin:
De nette verzorgde tuin ligt rondom de woning en is voorzien van sierbestrating, meerdere terrassen, een mooie vijver, gazon en diverse borders. De tuin beschikt over een sproei-installatie via grondwater met vijf tappunten. Daarnaast is er tuinverlichting en zijn er diverse geaarde stopcontacten. Ook zijn er twee aansluitingen voor de televisie. De kenmerken zijn:
– Energielabel D.
– Verwarmd middels een CV-ketel van circa 2016.
– De badkamer op de begane grond heeft warmwater middels een elektrische boiler (2022).
– Vloer- en muurisolatie.
– Geheel houten kozijnen met dubbele beglazing.
– Inbraakalarm met diverse sensoren.
– Er zijn vier beveiligingscamera’s (waarvan één tevens de deurbel is).
– De woning is zowel aan de voorzijde als achterzijde voorzien van een loggia.
– Het buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf.
– De twee badkamers zijn beide voorzien van vloerverwarming.
– Bij de woning is parkeergelegenheid voor vijf auto’s. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten