Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met een royaal bijgebouw voor extra opslagruimte, een plek voor uw hobby's of om een kantoor aan huis in te richten? Dat kan aan de Morgenzonstraat 3! Deze woning met veel natuurlijk lichtinval is gelegen op een ruim en groen perceel in een zeer rustige en autoluwe buurt, op korte afstand van de charmante stadsgracht van Groenlo.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 138 m2
Perceeloppervlakte 599 m2
Inhoud 559 m3
Energielabel Energielabel C

U geniet hier van zowel de rust van het buitenleven als de nabijheid van alle voorzieningen in het stadscentrum. De perceelgrootte is 599 m². Deze woning is gebouwd in 1980, heeft een inhoud van ca. 559 m³, de gebruiksoppervlakte woonruimte is 138 m², de externe bergruimte is ca. 49 m² en de overige inpandige ruimte is ca. 31 m². De indeling is als volgt:

Kelder:
Met vaste trap te bereiken praktische ruime provisiekelder. Begane grond:
Entree, toilet met fontein, L- vormige woonkamer voorzien van schouw met houtkachel. Dichte keuken met inbouwkeuken voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en een vaatwasser. Vanuit de keuken is direct toegang naar het terras met prachtige ruime tuin.

1e Verdieping:
Overloop met drie slaapkamers waarvan de grote hoofdslaapkamer met inloopkast. Hobby-/werkkamer. De badkamer met granieten vloer is voorzien van een douche (2022), hangtoilet, wastafelmeubel en voorzien van een dakraam. Zolder:
Middels een uitschuifbare trap bereikbare ruime zolder boven de gehele woning. Bijgebouw:
Royale garage/bijgebouw voorzien van een douche en toilet. Middels vaste trap te bereiken 1e verdieping met slaapkamer/werkkamer. Tuin:
De voorzijde van de woning heeft een onderhoudsvriendelijke voortuin en meerdere parkeergelegenheden. De tuin heeft meerdere terrassen, borders en een royaal gazon. De kenmerken van de woning zijn:
– De woning wordt verwarmd middels een HR107 ketel (2015).
– De garage wordt verwarmd middels een Nefit Proline NXT (2020).
– Energielabel C.
– In 2013 zijn er 18 zonnepanelen geplaatst.
– Voorzien van dak, gevel en muurisolatie.
– De woning en garage zijn voorzien van dubbele beglazing.
– De kozijnen, buitendeuren en windveren van de woning en garage zijn van aluminium.
– Grotendeels voorzien van rolluiken (m.u.v. voor- en achterdeur) waarvan één elektrisch rolluik aan de voorzijde.
– Granieten vensterbanken ter plaatse van zowel de begane grond als de eerste verdieping.
– De garage is voorzien krachtstroom. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten