Bent u op zoek naar een unieke combinatie van luxe, comfort en natuur? Dan is deze schitterende rietgedekte villa in de rustige woonwijk De Höfte precies wat u zoekt. Gelegen op een ruim perceel van 1308 m², op slechts een steenworp afstand van het prachtige natuurgebied De Needse Berg, biedt deze villa u een oase van rust en ruimte, zowel binnen als buiten.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1998
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 213 m2
Perceeloppervlakte 1308 m2
Inhoud 1004 m3
Energielabel Energielabel C

Een perfecte indeling voor maximaal comfort
Deze royale villa, met een woonoppervlakte van 205 m², is met zorg en oog voor detail gebouwd, waarbij uitsluitend hoogwaardige materialen zijn gebruikt. Door de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond én drie slaapkamers met een tweede badkamer op de eerste verdieping maken deze de woning levensloopbestendig, ideaal voor zowel jonge gezinnen als senioren die op zoek zijn naar langdurig wooncomfort. Oerdegelijke bouw en hoogwaardige afwerking
De villa is gebouwd met een solide constructie en oog voor detail. Dit is te zien in de afwerking van zowel het interieur als het exterieur. Het gebruik van mooie, duurzame materialen zorgt ervoor dat deze woning niet alleen bijzonder comfortabel is, maar ook een lange levensduur heeft. De combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne gemakken maakt deze villa tot een perfect familiehuis. Multifunctionele inpandige garage
De woning beschikt over een dubbele inpandige garage, perfect voor het veilig stallen van twee auto’s, fietsen of andere vervoersmiddelen. Deze ruimte biedt daarnaast mogelijkheden voor het uitoefenen van diverse hobby’s of kan gebruikt worden als werkplaats. Een tuin om van te dromen
De villa wordt omgeven door een schitterende tuin die zowel praktisch als esthetisch is ingericht. De ruime oprit, met een elektrische toegangspoort, biedt niet alleen voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen, maar ook een extra gevoel van veiligheid en privacy. De tuin zelf is een ware oase van rust en schoonheid, met een vijverpartij, weelderige borders, een goed onderhouden gazon, gereedschapsberging en een charmant riet gedekt prieel. Hier kunt u ontspannen genieten van uw eigen stukje natuur. Onder de Douglas terrasoverkapping creëert u de perfecte plek voor lange zomeravonden, terwijl de fraaie tuinverlichting de tuin ook in de avonduren een sfeervol karakter geeft. Perfecte locatie
De locatie van de villa is werkelijk ideaal. Gelegen in de geliefde woonwijk De Höfte, combineert u hier het beste van twee werelden: de rust en ruimte van de natuur en de nabijheid van diverse voorzieningen. Het nabijgelegen natuurgebied De Needse Berg nodigt uit tot heerlijke wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten. Tegelijkertijd bent u binnen enkele minuten in het centrum van Neede, met winkels, scholen en sportfaciliteiten. Deze woning is gebouwd in 1998, heeft een inhoud van 1004 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 250 m². De gebouwgebonden buitenruimte is ca. 5 m² en de externe bergruimte is ca. 7 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Statige hal met fraaie trappartij, toilet en garderobe, tuingerichte woonkamer met natuursteen schouw voorzien van inbouwgashaard (het kanaal is tevens geschikt voor hout), schuifpui en een eiken vloer, aan de straatzijde gelegen keuken voorzien van koelkast, rvs spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een combimagnetron. Naastgelegen berging. In het verlengde van de keuken bevindt zich de stijlvolle eethoek. Deze is gesitueerd in een prachtige ronde erker. Zowel de keuken als de erker beschikken over grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Vanuit de woonkamer te bereiken hal, ruime slaapkamer voorzien van openslaande tuindeuren en vaste kasten, aangrenzende badkamer met luxe welness douche, wandcloset en twee wastafels met badmeubel, spiegels en planchets. De badkamer beschikt over elektrische vloerverwarming. Vanuit de hal te bereiken royale, dubbele garage, bijkeuken met aansluiting voor een wasmachine en droger.

1e Verdieping:
De overloop met vide geeft toegang tot drie slaapkamers, waaronder één slaapkamer met een inloopkast. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel en wandcloset.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Nefit CV-ketel (bouwjaar 1998).
– Warm water middels een Nefit boiler (bouwjaar 1998)
– De woning is voorzien van degelijke, hardhouten Hebo buitenkozijnen met isolerende beglazing.
– Een extra pluspunt is het centrale stofzuigsysteem, dat zorgt voor een schoon en onderhoudsvriendelijk huis.
– De erker is uitgerust met elektrisch bedienbare screens en de woonkamer is voorzien van twee elektrisch bedienbare zonneschermen.
– De slaapkamer op de begane grond is voorzien van rolluiken.
– De tuin is voorzien van een sproeisysteem grondwaterpuls met pomp.
– De grintpint is voorzien van drainage. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten