Let op! Bij deze woning is een toewijzingsvolgorde van ProWonen van toepassing! In rustige woonwijk gelegen hoekwoning voorzien van berging en royale achtertuin.

Bekijk de huispagina van deze woning
Hoekwoning
Bouwjaar 1953
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 76 m2
Perceeloppervlakte 242 m2
Inhoud 290 m3
Energielabel Energielabel D

De tuin is tevens achterom te bereiken. De perceelgrootte is 242 m². Deze hoekwoning is gebouwd in 1954, heeft een inhoud van ca. 290 m² en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 76 m². De externe bergruimte is 8 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en toilet met fonteintje. Woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en schouw. Keuken met keukenblok en vaste kast. Tevens is vanuit de keuken het terras te bereiken.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers met vaste kasten. Badkamer met douche en wastafel. De kenmerken van de woning zijn:
– Energielabel D.
– Centraal verwarmd middels een AWB combiketel (bouwjaar 2006).
– Houten kozijnen gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
– Gedeeltelijk voorzien van muurisolatie.
– Voorzien van stenen berging.
– Voorzien van een royale achtertuin welke achterom te bereiken is.
– Gelegen op loopafstand van het centrum van Neede, nabij diverse voorzieningen.
– Van het huis is een bouwtechnisch rapport opgesteld. Dit rapport is in te zien via de woningwebsite. Toewijzingsprocedure:
1. Huurders die een sociale huurwoning huren van ProWonen in de gemeente Berkelland, krijgen voorrang;
2. Koopstarters tot 30 jaar uit Neede;
3. Koopstarters tot 30 jaar met een binding met Neede;
4. Herstructuringskandidaten;
5. Huurders van ProWonen op basis van woonduur (bepaalde voorwaarden zoals een vrijkomende woning);
6. Overige kandidaten op basis van loting. Indien er meerdere kandidaten in dezelfde groep zijn, dan wordt er geloot. Heeft u belangstelling? Wij vragen u een reactie te plaatsen tot 15 oktober a.s. voor 12.00 uur. Dat kan door contact op te nemen via Scheers Roes Makelaars. U ontvangt na 15 oktober a.s. een reactie. ProWonen is een woningcorporatie en verkoopt derhalve uitsluitend woningen aan natuurlijke personen voor eigen bewoning. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten