Wonen in een zo goed als nieuwe woning maar niet het gedoe? Dan is dit de uitgelezen kans. Deze royale geschakelde woning is zeer goed geïsoleerd wordt gasloos verwarmd!

Bekijk de huispagina van deze woning
Geschakelde woning
Bouwjaar 2022
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 159 m2
Perceeloppervlakte 336 m2
Inhoud 649 m3
Energielabel Energielabel A+++

Het huis beschikt op de eerste verdieping over drie slaapkamers en de tweede verdieping is groot genoeg om nog eens twee kamers te realiseren. Gelegen aan de rand van de Veldmaat, aan een rustig hofje met enkel bestemmingsverkeer, is het heerlijk rustig wonen. Het huis is hoogwaardig afgewerkt waarbij er niet is bezuinigd op materiaalgebruik. Kortom instapklaar en super comfortabel wonen op een fijne locatie! De perceelgrootte is 336 m². Deze geschakelde woning is gebouwd in 2022, heeft een inhoud van ca. 649 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 159 m². De overige inpandige ruimte is 16 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met trapopgang, toilet met wandcloset en fonteintje, royale tuingerichte woonkamer met grote raampartijen en een tuindeur aan de achterzijde. Aan de straatzijde gesitueerde keuken met hoogwaardige inbouwkeuken voorzien van inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, oven, koelkast en vaatwasser. Ter plaatse van de keuken beschikt de woning over een erker. Deze zorgt naast een fraaie architectuur ook voor veel ruimte en licht in de woning.

1e Verdieping:
Overloop met drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een vaste kastwand en één slaapkamer met vaste kastenwand en vast bureau. Strak afgewerkte badkamer met douche, wandcloset, dubbele wastafel met wastafelmeubel en designradiator.

2e Verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste kast en thans in gebruik als techniekruimte en bergruimte met aansluiting voor de wasmachine. De ruimte is groot genoeg voor het realiseren van nog eens twee kamers. De kenmerken van de woning zijn:
– Energielabel A+++.
– Zeer goed geïsoleerd: Muur-, dak- en vloerisolatie.
– De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met draai-/kiepramen en HR++ beglazing.
– De woning wekt zelf elektriciteit op door middel van 7 zonnepanelen op eigen dak.
– Dankzij de warmtepomp is de woning all-electric (gasloos) en de mechanische ventilatie en vloerverwarming (begane grond) zorgen voor een prettig binnenklimaat.
– De begane grond beschikt over een fraaie tegelvloer met vloerverwarming. De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een pvc-vloer.
– Strak gestucte muren met hoge plinten op de begane grond en eerste verdieping.
– Gedeeltelijk voorzien van screens.
– Ruime oprit voor meerdere auto’s.
– De achtertuin is smaakvol aangelegd met een combinatie van betegeling, natuurlijk gras en beplanting, wat zorgt voor een fraai en onderhoudsvriendelijk geheel. De tuin biedt tevens toegang tot de ruime aangrenzende garage.
– Lekker rustig wonen aan de rand van het dorp. Woonwijk De Veldmaat beschikt over een grote supermarkt enkele kleinere winkels.
– Op zoek naar een instapklare woning? Zoek dan niet verder en kom kijken! Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten