In de rustige woonwijk "de Höfte" gelegen royaal en degelijk gebouwd woonhuis. Het huis combineert een traditionele Saksische architectuur met modern wooncomfort. De woning beschikt over vier royale slaapkamers op de eerste verdieping.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1997
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 7
Woonoppervlakte 161 m2
Perceeloppervlakte 558 m2
Inhoud 722 m3
Energielabel Energielabel B

Daarnaast is de voormalige garage op de begane grond verbouwd tot kantoor/hobbyruimte. De tuin rondom de woning is fraai aangelegd en biedt veel privacy. Voor het parkeren van de auto beschikt de woning over een royale oprit met een carport. De perceelgrootte is 558 m². Deze prachtige vrijstaande woning is gebouwd in 1997, heeft een inhoud van maar liefst ca. 722 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 161 m². De overige inpandige ruimte is 48 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is 20 m². Indeling woning:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, toilet, aan de voorzijde van de woning gelegen woonkamer met uitzicht op de eigen tuin. De woonkamer beschikt over een natuurstenen schouw voorzien van een gashaard en dubbele tuindeuren. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. Deze is voorzien van een moderne inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van keramische kookplaat, RVS afzuigschouw, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Een schuifpui geeft toegang tot de tuin. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar. Deze ruimte beschikt over een een kastenwand met schuifdeuren en een verhoogd plateau met de aansluiting voor wasmachine en droger. De berging is via de bijkeuken en via de buitenzijde te bereiken en is voorzien van een uitstortgootsteen. De hobbyruimte of kantoorruimte is gesitueerd in de voormalige garage en thans in gebruik als fitnessruimte.

1e Verdieping:
Overloop, vier ruime slaapkamers waarvan er één beschikt over een inloopkast. De recent gemoderniseerde badkamer is stijlvol afgewerkt en voorzien van een ligbad, inloopdouche voorzien met regendouche, toilet, wastafelmeubel met dubbele wastafel, designradiator en vloerverwarming.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken ruime zolderberging. De kenmerken van de woning:
– De woning wordt verwarmd middels een ATAG HR combi-ketel (bouwjaar november 2023, voorbereid voor het gebruik met een warmtepomp).
– De begane grond is geheel voorzien van een fraaie natuursteen vloer (marmer) voorzien van vloerverwarming.
– Optimaal geïsoleerd: voorzien van dak-, spouw- en muurisolatie en geheel voorzien van draai-/kiepramen met isolerende beglazing.
– Zoals gezegd combineert de woning een Saksische architectuur met modern wooncomfort. Het huis is traditioneel gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van degelijke materialen zoals hardhouten kozijnen, koperen goten en gebakken dakpannen.
– Aan de achterzijde zijn de ramen op de 1e verdieping voorzien van rolluiken.
– De fraai aangelegde tuin biedt een perfecte aanvulling op de woning en is voorzien van fraaie sierbestrating, hagen, borders en terrassen.
– Diverse voorzieningen zijn bereikbaar op fietsafstand. Dit geld tevens voor het prachtige buitengebied rondom natuurgebied “de Needse Berg”. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten