Royaal vrijstaand en volledig onderkelderd woonhuis met grote carport van circa 3 bij 12 meter voor het stallen van bijvoorbeeld een auto en een caravan. Rustig gelegen aan een straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. Met maar liefst vijf slaapkamers, inclusief één op de begane grond voor extra gemak, biedt dit huis ruimte en flexibiliteit voor het hele gezin.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1979
Aantal slaapkamers 5
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 174 m2
Perceeloppervlakte 615 m2
Inhoud 839 m3
Energielabel Energielabel C

Daarnaast zijn alle nodige voorzieningen op loop-/fietsafstand te bereiken. De perceeloppervlakte is 615 m². Deze woning is gebouwd in 1979, heeft een inhoud van 839 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 174 m². De overige inpandige ruimte is ca. 91 m² en de externe bergruimte is ca. 5 m². De indeling is als volgt:

Kelder:
De woning is volledig onderkelderd met veel opbergruimte, perfect voor het veilig opbergen van seizoensspullen en andere benodigdheden. Daarnaast doet de garage ook uitstekend dienst als werkplaats voor hobbyisten. Begane grond:
Bij binnenkomst kom je in de hal met een trapopgang, een toilet met wandcloset en fonteintje, en een slaapkamer met twee vaste kasten. Geniet van de ruime L-vormige woonkamer, compleet met een stijlvolle schouw voorzien van een knusse houtkachel. Via de schuifpui heb je direct toegang tot het terras, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. De dichte woonkeuken is volledig uitgerust met een inbouwkeuken, inclusief een koelkast, combimagnetron, oven, inductiekookplaat en afzuigkap. De bijkeuken biedt extra opbergruimte en beschikt over een aansluiting voor de wasmachine.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping biedt de overloop een vaste kast voor extra opbergruimte. Hier bevinden zich vier slaapkamers, waarvan er drie beschikken over vaste kasten. De badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, toilet, inloopdouche en ligbad. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Nefit HR-ketel (bouwjaar 2001).
– De carport is diep genoeg voor het tegelijkertijd stallen van een auto en bijvoorbeeld een caravan of aanhanger.
– Voorzien van 16 zonnepanelen.
– De woning is geheel voorzien van Merbau kozijnen met gedeeltelijk HR++ beglazing.
– In de woonkamer ligt een mooie PVC vloer.
– De volledig omsloten tuin is aangelegd met sierbestrating, een gazon, diverse borders en heeft een stenen berging met terrasoverkapping.
– Gelegen op loopafstand van het centrum van Neede en diverse voorzieningen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten