Ontdek dit fijne appartement op de tweede verdieping van appartementencomplex "De Esgaarden" in het centrum van Neede. Met een eigen balkon en een bijbehorende garage biedt dit appartement niet alleen comfort, maar ook gemak. Bovendien bevinden alle benodigde voorzieningen zich op loopafstand, waardoor het leven hier zowel praktisch als plezierig is.

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 81 m2
Inhoud 260 m3
Energielabel Energielabel A

Dit appartementencomplex is gebouwd in 1997. Het appartement heeft een inhoud van ca. 260 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 81 m². De gebouwgebonden buitenruimte bedraagt ca. 7 m² en de externe bergruimte bedraagt ca. 15 m². De indeling is als volgt:
Stap binnen in dit fijne appartement waar de entree leidt naar een ruime woonkamer met een aangrenzend balkon, perfect voor ontspannen momenten. De open keuken is voorzien van een inbouwkeuken met een gaskookplaat, afzuigkap, magnetron en vaatwasser. Er is een praktische bijkeuken welke zorgt voor extra opslagruimte en daarnaast beschikt over een aansluiting voor de wasmachine. Het appartement heeft twee slaapkamers en een royale badkamer met douche, ligbad, wastafel en designradiator. Er is een separaat toilet met fonteintje. De kenmerken zijn:
– Energielabel A.
– Verwarmd middels een Nefit HR-ketel (bouwjaar 2011).
– Er zijn 6 zonnepanelen gerealiseerd in 2023.
– Voorzien van mechanische ventilatie (2020).
– Het balkon beschikt over screens.
– Beide slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
– Houten kozijnen met HR isolerende beglazing.
– Het buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf.
– De servicekosten zijn € 169,- per maand.
– Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en voorzien van een videofoon installatie.
– Aan de achterzijde bevinden zich de bijbehorende garages.
– Het appartementencomplex “De Esgaarden” kenmerkt zich door z’n centrale ligging met vele voorzieningen op loopafstand. Zo bevinden zich diverse winkels, een bushalte, een huisartsen praktijk met naastgelegen apotheek en een tandarts in de directe omgeving van het complex. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten