Op een mooie locatie gelegen vrijstaande woning met badkamer en twee slaapkamers op de begane grond. Deze woning aan de rand van Beltrum beschikt tevens over een aangebouwde stenen garage voor de klusser of hobbyist. De tuingerichte serre heeft weids uitzicht om heerlijk tot rust te komen.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1961
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 136 m2
Perceeloppervlakte 471 m2
Inhoud 522 m3
Energielabel Energielabel D

De perceelgrootte is 471 m². Deze prachtige woning is gebouwd in 1961. De woning heeft een inhoud van ca. 522 m³ en heeft een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 136 m². De gebouwgebonden buitenruimte is 3 m² en de externe bergruimte is ca 41 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met trapopgang, open L-keuken voorzien van inbouwapparatuur met 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, magnetron en koelkast. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en sierschouw. Op de begane grond zijn twee slaapkamers gesitueerd, waarvan één voorzien van schuifwand en inbouwkast. Tevens is de badkamer op de begane grond gelegen, deze is voorzien van douche en wastafelmeubel, separaat toilet. De achterentree/bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger op een verhoogd plateau. Via de aangebouwde stenen garage is er toegang tot de fraaie serre, voorzien van schuifpui. Vanaf deze serre is er weids uitzicht.

1e Verdieping:
Via vaste trap te bereiken overloop, voorkamer, hobbyruimte/werkkamer voorzien van dakraam en vaste inbouwkast en doorloop naar slaapkamer voorzien van inbouwkasten. De kenmerken van de woning zijn:
– Energielabel D.
– Centraal verwarmd middels een Nefit Trendline II cv installatie (bouwjaar 2021).
– De woning is in 2014 gerenoveerd waarbij o.a. het dak is vervangen en geïsoleerd.
– Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
– Badkamer, toilet en serre voorzien van houten kozijnen.
– Rolluiken aan de voorzijde van de woning en ter plekke van de keuken.
– Deze levensloopbestendige woning heeft alle voorzieningen op de begane grond. Daarnaast is deze woning ook zeer geschikt voor een gezin.
– Tuin voorzien van straatwerk, terras, meerdere borders en weids uitzicht.
– De perceelgrootte is 471 m², dit is inclusief de toegangsweg naast de woning van circa 100 m².
– Beltrum is een levendig en ondernemend dorp met een groot verenigingsleven.
– Deze woning biedt de perfecte balans tussen rustig wonen en gemakkelijke toegang tot voorzieningen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten