Op zoek naar een karakteristieke vrijstaande woning met riante garage? Dan is dit uw kans! Deze ruime woning beschikt over een aangebouwde garage van maar liefst 47 m2.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1929
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 143 m2
Perceeloppervlakte 757 m2
Inhoud 810 m3
Energielabel Energielabel D

Daarnaast zijn er een slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig. De perceeloppervlakte beslaat 757 m²! Deze woning is gebouwd in 1929 doch ingrijpend verbouwd in 1981 heeft een inhoud van 810 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 143 m². De overige inpandige ruimte is ca. 71 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 11 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Luifel, entree/hal, royale woonkamer met schouw en aansluiting voor een pelletkachel(2019). De erker zorgt voor een extra ruime zit en extra lichtinval. Hal met trapopgang naar de eerste verdieping. Open keuken voorzien van een inbouwkeuken met een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de entree te bereiken berging/cv-ruimte, badkamer voorzien van dubbele wastafel met wastafel en een douche, aangrenzende slaapkamer. De garage is via een hal binnendoor te bereiken.

1e Verdieping:
Overloop met een vaste kastenwand en toegang tot de twee slaapkamers waarvan één ook voorzien is van een vaste kast. Een derde slaapkamer is gemakkelijk te realiseren. Tweede toilet met fonteintje. De kenmerken zijn:
– Energielabel D.
– Tijdens de verbouwing in 1981 is er een nieuwe buitengevel gezet. De spouw is destijds geïsoleerd.
– Verwarmd middels een Nefit CV-ketel (bouwjaar 2019).
– Grotendeels kunststof kozijnen met geheel isolerende beglazing.
– Voorzien van 18 zonnepanelen (2017).
– Geheel voorzien van rolluiken.
– Zonwering aan de achterzijde van de woning en ter plaatse van de luifel/entree.
– Er is een waterontharder aanwezig, deze is desgewenst over te nemen.
– Voor het opladen van een elektrische auto is er een laadpaal (3 fasen aansluiting) aanwezig.
– De garage is gebouwd in 1998, uitgevoerd in een gemetselde spouwmuur voorzien van isolatie. Geïsoleerde dakplaten gedekt met keramische dakpannen. De garage is buitenom onderhoudsarm afgewerkt. Daarnaast beschikt de garage over krachtstroom en de aansluitingen voor wasmachine en droger.
– Riante oprit geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– Geheel omsloten, riante tuin op het zuiden welke voorzien is van sierbestrating, enkele kapschuren/schuren, gazon en borders. De tuin is achterom bereikbaar middels breed pad met toegangspoort naast de garage.
– Het huis is gelegen op heerlijk royaal perceel met diverse voorzieningen binnen handbereik. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten