Riant en vrijstaand wonen in het hartje van Borculo met zicht op de Veemarkt! Hoe vaak komt dat nou voorbij? Dit huis biedt mogelijkheden voor kandidaten die op zoek zijn naar een ruim huis met veel kamers maar ook voor kandidaten die op zoek zijn naar alle voorzieningen op de begane grond.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 8
Woonoppervlakte 167 m2
Perceeloppervlakte 155 m2
Inhoud 588 m3
Energielabel Energielabel E

Oh ja, het bestemmingsplan staat ook horeca toe. De perceeloppervlakte is 155 m². Deze woning is gebouwd rond 1860/1870, heeft een inhoud van 588 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 167 m². De externe bergruimte is ca. 35 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, toilet met fonteintje, gezellige woonkamer met zicht op de straat, half open keuken voorzien van een inbouwkeuken met een gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de entree/hal te bereiken douche, vaste kast, praktische bijkeuken met aansluiting voor een wasmachine en een ruime slaapkamer met wastafel en vloerverwarming.

1e Verdieping:
Overloop, royale tweede woonkamer met een open keuken welke voorzien is van een inbouwkeuken met een fornuis. Twee slaapkamers, de grote slaapkamer beschikt over vaste kasten. Badkamer met ligbad/douche, wandcloset en wastafelmeubel. De kenmerken zijn:
– Energielabel E.
– Verwarmd middels een Intergas HR-ketel (bouwjaar 2007).
– De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
– Er is vloerverwarming in de slaapkamer op de begane grond.
– Voorzien van 4 zonnepanelen.
– De achterzijde van de woning is voorzien van een screen.
– Aan de achterzijde van de woning staat een multifunctionele, stenen schuur met een ruime zolderberging.
– Gelegen midden in het centrum van Borculo met diverse voorzieningen op loopafstand.
– Volgens het ter plaatse geldende bestemmingsplan heeft het object de bestemming wonen met de aanduiding ‘horeca’ ook voor horecabedrijven als genoemd in de categorieën 1 en 2 van de bij deze regels behorende ‘Lijst van horecabedrijven’. De lijst is in te zien via onze speciale woningwebsite. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten