Op zoek naar een vrijstaand woonhuis met garage op een ruime kavel? Dan is dit je kans! Deze woning is gereed om naar eigen wens en smaak te renoveren.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1959
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 96 m2
Perceeloppervlakte 820 m2
Inhoud 395 m3
Energielabel Energielabel G

De woning is gelegen op een riante kavel van ca. 820 m² in een fijne woonomgeving. Daarnaast is er de beschikking over een vrijstaande garage. De perceeloppervlakte is circa 820 m². Deze woning is gebouwd in 1959, heeft een inhoud van 395 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 96 m². De overige inpandige ruimte is ca. 14 m² en de externe bergruimte is ca. 23 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal met bordestrap, toilet met fonteintje, slaapkamer, keuken voorzien van gedateerde inbouwkeuken, kelder, bijkeuken annex berging met toegang naar buiten, woonkamer voorzien van vaste kasten en een gashaard. De woonkamer geeft toegang tot de tweede slaapkamer annex hobbykamer.

1e Verdieping:
Overloop met vaste kast, badkamer voorzien van douche, wandcloset en wastafel (alleen voorzien van koud water), slaapkamer en bergruimte die voldoende ruimte biedt voor nog eens een extra slaapkamer.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken zijn:
– Energielabel G.
– De woning wordt verwarmd middels gaskachels.
– Voorzien van houten kozijnen met deels dubbele beglazing.
– Vrijstaande garage van 22 m² (3,5 m bij 6,4 m).
– De oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.
– Uitstekende gelegenheid voor degenen die op zoek zijn naar een project om hun eigen stempel op te drukken.
– Mooi vrij gelegen met ruimte om de deur. De woning ligt op fietsafstand van het centrum van Neede. Door de gunstige ligging van Neede nabij de nieuw aangelegde N18 zijn Enschede en omstreken snel te bereiken. Natuurgebieden ’t Vleer, het Needse Achterveld en de Needse Berg liggen eveneens op loop- of fietsafstand. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten