Vrijstaand woonhuis met carport en garage gelegen tegenover een gemeenteplantsoen. Het huis beschikt over een heerlijk lichte woonkamer met grote raampartijen. Met het buitengebied en het centrum van Neede op slechts een steenworp afstand, bent u omringd door het beste van beide werelden.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1993
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 139 m2
Perceeloppervlakte 348 m2
Inhoud 539 m3
Energielabel Energielabel C

De perceeloppervlakte is 348 m². Deze woning is gebouwd in 1993, heeft een inhoud van 539 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 139 m². De overige inpandige ruimte is ca. 16 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 15 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, toilet met fonteintje. De woonkamer is heerlijk ruim en licht, en via een schuifpui ben je meteen op het terras. De woonkeuken kijkt uit op de tuin, beschikt over voldoende ruimte voor een eethoek en is voorzien van een inbouwkeuken met een combimagnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar. Deze beschikt over een keukenblok met werkblad, een spoelbak, bovenkasten en een aansluiting voor de wasmachine en de droger. De garage is vanuit de bijkeuken toegankelijk.

1e Verdieping:
Overloop met drie ruime slaapkamers waarvan één met een vaste kastenwand en een hobbykamer met cv-opstelling. Vanuit zowel de slaapkamer aan de voorzijde als de overloop is er toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, wandcloset, ligbad, douche en designradiator.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Remeha CV-ketel (bouwjaar 2021).
– Geheel hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
– Het buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf.
– De 1e verdieping is voorzien van een houten vloer en een laminaat vloer.
– Twee zonneschermen aan de achterzijde van de woning.
– Er is een screen ter plaatse van de schuifpui.
– De garage met oprit zorgt voor voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
– De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en aangelegd met sierberstrating, een terrasoverkapping, gazon en diverse borders.
– Het centrum van Neede en diverse voorzieningen zijn op loopafstand gelegen. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten