Ontdek deze mooie, ruime vrijstaande woning gelegen op een rustige en geliefde locatie aan de rand van Groenlo. Met een inpandige garage, handige carport en een oprit is parkeerruimte geen probleem. Maar dat is niet alles!

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 183 m2
Perceeloppervlakte 694 m2
Inhoud 713 m3
Energielabel Energielabel A

De aangebouwde serre is een heerlijke plek waar je het hele jaar door kunt genieten van warmte en gezelligheid, ongeacht het seizoen. Kom en ervaar het comfort en de charme van dit bijzondere huis. De perceeloppervlakte is 694 m². Deze woning is gebouwd in 1994, heeft een inhoud van 713 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 183 m². De overige inpandige ruimte is ca. 31 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 27 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en een handige garderobenis om je jassen netjes op te bergen. Het ruime toilet is voorzien van een fonteintje. De doorzonwoonkamer is een fijne plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke lichtinval dankzij de schuifpui die je naar het terras leidt. En daar stopt het niet. Middels schuifdeuren bereik je de aangebouwde, sfeervolle serre met vloerverwarming, waar je het hele jaar door warmte en gezelligheid vindt. Deze woning biedt ook flexibiliteit en ruimte. De werkkamer kan prima dienen als een kleine slaapkamer of als een privéthuiswerkplek. De dichte keuken is voorzien van een inbouwkeuken met een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, separate vriezer met drie lades, apothekerskast en combimagnetron. De praktische bijkeuken, met een handige spoelbak, maakt het huishouden een stuk makkelijker. De inpandige garage en de carport zijn vanuit de bijkeuken inpandig te bereiken.

1e Verdieping:
Vide, overloop met toegang naar drie slaapkamers, waarvan één airconditioning heeft en je toegang geeft tot de loggia. Een plek waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht. De nette badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wandcloset en een dubbele wastafel. Daarnaast is er een separate ruimte met wasmachine-aansluiting, CV-ketel en omvormer.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderberging. De kenmerken zijn:
– Energielabel A.
– Verwarmd middels een Remeha Calenta CV-ketel (bouwjaar 2011).
– Één van de slaapkamers beschikt over airconditioning van het merk TCL.
– Het platte dak is 8 jaar geleden vernieuwd.
– De gevels zijn in 2020 gereinigd en geïmpregneerd.
– Voorzien van 10 zonnepanelen (bouwjaar 2016).
– De woning is volledig geïsoleerd en is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende HR beglazing (m.u.v. voordeur en deur garage).
– De serre welke in 2003 is aangebouwd is voorzien van HR++ beglazing en heeft vloerverwarming.
– De oprit is geschikt voor het parkeren van één auto. Daarnaast is er een carport aanwezig.
– Rondom het huis bevindt zich een ruime tuin met veel privacy, meerdere terrassen, een weelderig gazon en diverse borders.
– Het karakteristieke centrum van Groenlo en alle voorzieningen zijn op fietsafstand te bereiken.
– Al met al een hele mooie nette woning op een riant perceel in een gewilde woonomgeving! Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten