Aan de rand van het kerkdorp Rietmolen staat dit, royale vrijstaande woonhuis met garage, carport en schuur annex terrasoverkapping. Kom tot rust en geniet van het buitenleven op deze prachtige plek. Vanuit de woonkamer en de achtertuin kijk je weg over de weilanden.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 2004
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 158 m2
Perceeloppervlakte 518 m2
Inhoud 682 m3
Energielabel Energielabel A

Het huis beschikt over drie slaapkamers op de eerste verdieping. De tweede verdieping biedt ruimte voor nog eens twee kamers. De perceeloppervlakte is 518 m². Deze woning is gebouwd in 2004, heeft een inhoud van 682 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 158 m². De overige inpandige ruimte is ca. 25 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 18 m². De externe bergruimte is ca. 10 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, toilet met wandcloset en fonteintje. De woonkamer is ingericht met een zithoek aan de voorzijde. De keuken aan de achterzijde is voorzien van een inbouwkeuken met een koelkast, vaatwasser, oven, keramische kookplaat en afzuigkap. De keuken is ruim van opzet, geschikt voor het plaatsen van een grote eethoek en beschikt daarnaast over een schuifpui.

1e Verdieping:
Op de overloop bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één grote aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel, wandcloset en designradiator. Daarnaast is er een berging met CV-opstelling en een aansluiting voor de wasmachine.

2e Verdieping:
Via een vaste trap bereik je de ruime zolder, voorzien van een dakraam. Deze ruimte doet thans dienst als zolderberging doch is zeer geschikt voor het realiseren van nog eens twee kamers. De kenmerken zijn:
– Energielabel A.
– Verwarmd middels een Remeha CV-ketel (bouwjaar 2004).
– Volledig geïsoleerd.
– Geheel houten kozijnen met isolerende HR++ beglazing.
– Het buitenschilderwerk is in 2023 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf.
– Voorzien van 15 zonnepanelen en een Sunny Boy omvormer.
– De begane grond is voorzien van een mooie tegelvloer.
– Elektrische screens aan de voorzijde van de woning ter plaatse van de woonkamer.
– De woning beschikt over airconditioning met één unit in de keuken.
– Er is een grondwaterpuls aanwezig.
– De achtertuin met veel privacy en een vrij uitzicht is aangelegd met een terras, gazon en diverse borders.
– Daarnaast staat in de achtertuin een Douglas houten tuinhuis met terrasoverkapping (2016).
– De garage met carport (2019) en oprit biedt voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten