Ontdek deze vrijstaande woning met garage, carport en oprit aan de rand van Beltrum. Hoewel modernisering nodig is, biedt deze woning een geweldige kans om je eigen stempel te drukken en een droomhuis te creëren. Gelegen in een rustige buurt, klaar om jouw nieuwe thuis te worden.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1983
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 147 m2
Perceeloppervlakte 496 m2
Inhoud 561 m3
Energielabel Energielabel C

De perceeloppervlakte is 496 m². Deze woning is gebouwd in 1983, heeft een inhoud van 561 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 147 m². De overige inpandige ruimte is ca. 3 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 26 m². De externe bergruimte is ca. 55 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang en een toilet met urinoir en fontein. De woonkamer is lager gelegen en biedt gezelligheid met een knusse haard. De U-vormige woonkeuken is voorzien van een inbouwkeuken met een kookplaat, afzuigkap en oven. Via een tussenhal bereik je het terras. De vierde slaapkamer/werkkamer is voorzien van een wastafel. De badkamer, voorzien van een douche en wasmachineaansluiting, zorgt ervoor dat er een mogelijkheid is om gelijkvloers te wonen.

1e Verdieping:
Overloop met een vaste kast met CV-opstelling. Drie slaapkamers, waarvan twee met een wastafel en toegang tot een balkon. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, wastafel en toilet.

2e Verdieping:
De zolderberging is bereikbaar vanuit één van de slaapkamers middels een vlizotrap. Vrijstaande royale garage met kelder voorzien van elektra. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Met een (kleine) slaapkamer en badkamer op de begane grond, biedt deze woning de mogelijkheid van gelijkvloers wonen.
– Verwarmd middels een Remeha CV-ketel.
– Geheel houten kozijnen met isolerende beglazing.
– In 2015 is de beglazing gedeeltelijk vervangen.
– De dakgoot is in 2018 gerenoveerd.
– Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
– De achterzijde van de woning beschikt over een zonwering.
– De vrijstaande garage is royaal en daarnaast voorzien van een kelder.
– De garage met oprit en carport zorgt voor voldoende mogelijkheden om te parkeren op eigen terrein.
– Beltrum is een leuk dorp met een actief verenigingsleven en dus veel activiteiten voor jong en oud.
– De woning wordt achtergelaten zoals deze tijdens de bezichtiging is getoond.
– Er is derhalve geen lijst van zaken van toepassing. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten