Op een prachtige locatie gelegen royale vrijstaande woning met carport en oprit en vrij gelegen groene tuin. Deze plek is gesitueerd aan de rand van Groenlo in woonwijk Het Blik, pal aan de Slinge. Op loop-/fietsafstand bevindt zich het karakteristieke centrum van Groenlo met diverse voorzieningen.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 136 m2
Perceeloppervlakte 884 m2
Inhoud 598 m3
Energielabel Energielabel C

De woning wordt omgeven door een tuin die veel privacy biedt. Deze woning biedt de perfecte balans tussen rustig wonen en het gemak van de nabijgelegen voorzieningen. De perceeloppervlakte is 884 m². Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1991, heeft een inhoud van 598 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 136 m². De overige inpandige ruimte is ca. 39 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 60 m². De externe bergruimte is ca. 15 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Stap binnen en kom in de hal met trapopgang en een toilet met fontein. De lichte L-vormige woonkamer straalt warmte uit met een eiken vloer en een gezellige houtkachel, perfect voor ontspannen avonden. Stap via de schuifpui naar het terras. De woonkeuken is voorzien van een inbouwkeuken met een keramische kookplaat, vaatwasser, magnetron, oven en vlakscherm afzuigkap. Een vaste provisiekast biedt handige opbergruimte voor al je keukengerei. Openslaande deuren leiden naar het terras, waardoor binnen en buiten naadloos samenkomen. Een bijkeuken met wasmachine-aansluiting en CV-opstelling én een een tweede bijkeuken uitgerust met een keukenblok met zowel warm als koud water. Daarnaast is er een berging met een vlizotrap die toegang biedt tot de zolder.

1e Verdieping:
Op de bovenverdieping bevindt zich een overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers, waarvan twee voorzien zijn van vaste kasten en één toegang heeft tot het balkon. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, wandcloset, wastafel en inbouwlades. Geniet ook van de luxe van een infraroodsauna voor ontspanning en welzijn.

2e Verdieping:
De zolderberging is eenvoudig bereikbaar via een vlizotrap, waardoor extra opslagruimte binnen handbereik is. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Remeha CV-ketel (bouwjaar circa 2015).
– De Sauna is een 3 in 1 sauna.
– Volledig geïsoleerd.
– Voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing (m.u.v. het toilet).
– Kunststof schuifpui.
– De zijkant van de woning beschikt over twee zonneweringen.
– De carport met royale oprit zorgen voor voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
– Er is een heerlijke vrije tuin met veel privacy. De tuin is aangelegd met een terrasoverkapping (circa 2020), meerdere terrassen, een gazon en diverse borders.
– Een sauna voor ontspanning na een drukke dag
– De houtopslag-overkapping is in juni 2023 voorzien van een nieuw dak. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten