Nabij het karakteristieke centrum van Groenlo ligt deze zeer goed onderhouden, royale woning met garage en twee opritten. De woning beschikt over een slaapkamer/werkkamer op de begane grond, ideaal voor diverse doeleinden. Daarnaast is er een fraai aangelegde tuin met meerdere zitplekjes om optimaal van het buitenleven te genieten.

Bekijk de huispagina van deze woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar 1990
Aantal slaapkamers 4
Aantal kamers 6
Woonoppervlakte 158 m2
Perceeloppervlakte 501 m2
Inhoud 665 m3
Energielabel Energielabel C

De woning bevindt zich op korte afstand van alle voorzieningen, waardoor alle gemakken binnen handbereik zijn. De perceeloppervlakte is 501 m². Deze woning is gebouwd in 1990, heeft een inhoud van 665 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 158 m². De overige inpandige ruimte is ca. 23 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 21 m². De externe bergruimte is ca. 15 m². De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree met trapopgang, garderobenis en toilet met wandcloset en fontein. De L-vormige woonkamer met massief eiken vloer heeft een sfeervolle gashaard, en een erker die extra lichtinval biedt. Vanuit de woonkamer heeft u via dubbele openslaande tuindeuren direct toegang tot het terras. De open keuken is volledig voorzien van inbouwapparatuur met een inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, quooker en een ingebouwde radio. Ook vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras via openslaande tuindeuren. Op de begane grond bevindt zich verder een vierde slaapkamer/werkkamer met praktische inbouwkasten. De garage is inpandig te bereiken, wat zorgt voor extra comfort en gemak.

1e Verdieping:
Op de overloop bevinden zich vaste kasten die extra opbergruimte bieden. De woning beschikt op deze verdieping over drie slaapkamers, waarvan twee zijn uitgerust met airconditioning. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset, wandspiegel met verlichting en een ingebouwde radio.

2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder. De kenmerken zijn:
– Energielabel C.
– Verwarmd middels een Remeha CV-ketel (bouwjaar 2024).
– Volledig geïsoleerd.
– De voordeur met triple beglazing is geplaatst in 2024.
– Voorzien van houten kozijnen met HR isolerende beglazing (m.u.v. garage).
– Het buitenschilderwerk is eind 2020 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf.
– De woning is voorzien van airconditioning met units in twee slaapkamers (bouwjaar 2021).
– De begane grond is voorzien van vloerverwarming in de keuken, bijkeuken, hal en toilet.
– De openslaande tuindeuren zijn voorzien van horren.
– De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
– De garage/berging beschikt over een automatische roldeur en een aansluiting voor de wasmachine.
– Boven de garage is middels een vaste trap nog een extra ruimte die als kantoor gebruikt kan worden.
– De prachtige voor- en achtertuin is aangelegd in 2020/2021.
– De achtertuin gelegen op het zuiden beschikt over een aansluiting voor een buitendouche en heeft een terrasoverkapping, sierbestrating, gazon, drie fonteinen en diverse groene borders.
– Daarnaast is er buitenverlichting welke middels een schakelaar automatisch is te bedienen, en een watergeefsysteem (druppels) die op verscheidene plekken in de tuin aanwezig is en waarborgt dat in de droge zomermaanden voldoende water bij de planten komt.
– De woning is gelegen op loopafstand van verschillende faciliteiten zoals supermarkten, het stadscentrum, een basisschool en kinderopvang. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten