Wat een ruimte! Midden in Neede staat dit riante driekamerappartement met alle voorzieningen op loopafstand. Het appartement beschikt daarnaast over een schitterend dakterras mét een extra berging.

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 2012
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 123 m2
Inhoud 413 m3
Energielabel Energielabel A

Ideaal om tijdens de wintermaanden je tuinset in op te bergen. De fietsen kunnen in de tweede berging op de begane grond worden gestald. Tot slot is er voor het parkeren van de auto de beschikking over een overdekte parkeerplaats. Kortom, van alle gemakken voorzien! Dit appartement, welke gelegen is op de eerste verdieping, is gebouwd in 2012, heeft een inhoud van ca. 413 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 123 m². De overige inpandige ruimte is ca. 3 m² en de gebouwgebonden buitenruimte is ca. 21 m². De externe bergruimte is ca. 7 m². De indeling van dit appartement is als volgt:

Centrale hal/entree met intercom, lift en opgang naar het trappenhuis. Indeling appartement:
Kom binnen in dit moderne appartement en en laat je verrassen door de ruimte en comfort die het te bieden heeft. De riante woonkamer beslaat een oppervlakte van ongeveer 60 m² en nodigt uit tot gezelligheid en ontspanning, met openslaande deuren die leiden naar een fijn dakterras op het zuiden. Het dakterras beschikt tevens over een extra berging voor het opbergen van bijvoorbeeld tuinmeubilair. De moderne open keuken, compleet met een eiland, is voorzien van een complete inbouwkeuken met een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Vanuit de keuken is de berging bereikbaar. Deze doet dienst als stookruimte en beschikt over een aansluiting voor de wasmachine. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het plaatsen van extra kasten of schappen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Er is een separaat toilet met wandcloset en fonteintje. De kenmerken van het appartement:
– Energielabel A.
– Centraal verwarmd middels een Intergas CV-ketel (bouwjaar 2012) met WTW installatie.
– Volledig geïsoleerd.
– Voorzien van kunststof buiten kozijnen met HR++ beglazing.
– Het appartement is aan de buitenkant onderhoudsarm afgewerkt.
– Er is mechanische ventilatie aanwezig.
– In het appartement ligt een mooie laminaatvloer.
– Voorzien van een heerlijk dakterras op het zuiden met praktische berging, ideaal voor het opbergen van spullen.
– Bij het appartement hoort een overdekte parkeerplaats welke aan de achterzijde (ter plaatse van de grote parkeerplaats) van het pand is gelegen.
– De berging op de begane grond beslaat een oppervlakte van circa 7 m² en is geschikt voor het stallen van fietsen.
– De servicekosten zijn €156,06 per maand.
– Het appartementencomplex Het Simmelink is gelegen in het hart van Neede, op loopafstand van het centrale winkelgebied en dichtbij diverse zorgaanbieders. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten