Wilt u riant en comfortabel wonen midden in het dorp met diverse voorzieningen op loopafstand? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Dit ruime 3-kamer appartement beschikt over een heerlijk dakterras van maar liefst 24 m².

Bekijk de huispagina van deze woning
Appartement
Bouwjaar 2012
Aantal slaapkamers 2
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 122 m2
Inhoud 410 m3
Energielabel Energielabel A

Het dakterras is voorzien van een berging waarin de tuinmeubelen kunnen worden opgeborgen. Op de begane grond treft u een tweede berging voor de fietsen. De auto kan geparkeerd worden in een overdekte stalling. Door z’n centrale ligging zijn diverse voorzieningen binnen handbereik. Dit appartement, welke gelegen is op de eerste verdieping, is gebouwd in 2012, heeft een inhoud van ca. 410 m³ en een gebruiksoppervlakte woonruimte van ca. 122 m². De gebouwgebonden buitenruimte is ca. 24 m² en de externe bergruimte is ca. 10 m². De indeling van dit appartement is als volgt:

Centrale hal/entree met intercom, lift en opgang naar het trappenhuis. Indeling appartement:
Stap binnen in dit prachtige appartement en betreedt een ruime hal met garderobenis. De royale woonkamer is gelegen op het zuiden, voorzien van een grote pui met veel lichtinval en biedt middels openslaande deuren toegang naar het dakterras met berging. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur. De kwaliteit van de keuken is redelijk. Twee royale slaapkamers, moderne badkamer met douche, wandcloset en een wastafelmeubel. Separaat toilet met fonteintje. De berging met cv-opstelling beschikt over aansluiting voor de wasmachine en biedt daarnaast extra opbergruimte. De kenmerken van het appartement:
– Energielabel A.
– Centraal verwarmd middels een Intergas CV-ketel (bouwjaar 2012) met WTW installatie.
– Volledig geïsoleerd.
– Voorzien van kunststof buiten kozijnen met HR++ beglazing.
– De binnen kozijnen zijn hardhout en afgehangen met stompe deuren.
– Glasvezelaansluiting aanwezig.
– Het appartement is aan de buitenkant onderhoudsarm afgewerkt.
– Het dakterras is gelegen op het zuiden en ruim genoeg om op zonnige dagen met vrienden en familie te genieten van de zon. Daarnaast beschikt het terras over een vaste berging van circa 2,5 m². Ideaal voor het opbergen van tuinmeubels, gereedschap, potten, etc.
– Bij het appartement hoort een overdekte parkeerplaats welke aan de achterzijde (ter plaatse van de grote parkeerplaats) van het pand is gelegen.
– De berging op de begane grond beslaat een oppervlakte van 7 m² en is geschikt voor het stallen van fietsen.
– De servicekosten zijn €156,06 per maand. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Aan de gegevens die in de brochure staan vermeld kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen kunnen worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De diensten die Scheers & Roes Makelaars verleent, geschieden onder de voorwaarden van de NVM.

Vergelijkbare objecten